[KPOP] 2018 KPOP討論區 (14)

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
仲要係個陣嘅yg
心都痛埋
今年是Melon Music Awards 10週年,受到更多人的關注.
月榜看起來很華麗.
1月張德哲, 2、3月IKON, 4月Nilo, 5月Nilo, 6月臉紅的思春期, 7月BlackPink,
8月SHAUN, 9月宣美

今年是Melon Music Awards 10週年,受到更多人的關注.
月榜看起來很華麗.
1月張德哲, 2、3月IKON, 4月Nilo, 5月Nilo, 6月臉紅的思春期, 7月BlackPink,

有排捱
機械人大戰
twice表示你去埋我個份
去到會冇獎 所以要懶型唔去
我反而想睇nilo夠唔夠膽去
黑海
好想睇無一線團去嘅MMA
其他FANS CLUB晒係門口等佢入場阿
睇怕要等到下年先come back
下年come back 到都好偷笑
你又黎
月榜看起來很華麗.

【theqoo】雖然現在誰都不會相信 曾經被說是YG公主的歌手李夏怡

CR.吧唧吧唧吃苦瓜

--遐怡這兩年的表演曾經偷偷唱過三首歌的片段
所以沒有放出來的就三首啊...到底為什麼不放出來?

那天無意間還看到有韓網討論
楊賢碩曾經對旗下藝人的「指教」

https://moptt.tw/p/KoreaStar.M.1540969028.A.D36
之後又有新寵就會輪到jennie bp入雪櫃
楊菊花到底仲要玩殘幾多藝人
其他都算啦
水晶都咁講
唔係bigbang 佢甚麼都不是
仲要bigbang啲歌都唔係佢寫
#BLACKPINK 2019 WORLD TOUR [IN YOUR AREA]

BANGKOK、JAKARTA、HONG KONG、MANILA、 SINGAPORE、KUALA LUMPUR、TAIPEI and more.. TOUR INFO @ https://t.co/3OTd31Fsf6

曼谷 1/12、13
雅加達 1/20
香港 1/26
馬尼拉 2/02
新加坡 2/15
吉隆坡 2/23
台北場 3/3 星期日 林口體育館
#BLACKPINL #BLACKPINK2019WORLDTOUR #INYOURAREA #YGhttps://t.co/f4XdOStZSB
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞