[KPOP] 2018 KPOP討論區 (14)

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
最好十二個泡菜妹做國際女團
我地9個泡菜妹自帶吸飯buff
不過吸既都係海外飯 所以果計收視同場內投票數唔計
廢事一陣又話痴架妹
咪話我睇死佢,畫隻 俾佢佢都唔知咩黎
佢VLIVE直播卸妝都唔少次喇
仲俾fans留言笑佢冇眉既 似蒙羅麗沙
音都錄埋
最後果句嚇死
屌因為你依句先㩒入去聽 聽到越後越驚係咩事 點知冇啦啦聽到句老牛聲就完 第一下仲以為係好似boA woman咁夾住男聲
Clc
首歌咁樣就比咗人真係陰公,冇咗個cb
我覺得clc唱得好聽啲喎
你估個陣得連登屌咩
決賽日之後成個Twitter都屌啦
同呢度屌得最勁係因為某人入咗團
Seunghee 嗰part 幾正
yeeun rap應該都會好正
好聽都冇用 畀佢哋唱都係入唔到榜
呢個真
Sulli will feature on DEAN's new single

Her first solo featuring, and first musical promotion since leaving f(x)
Release November 8

吓...
叻女
點解sm咁攬佢
https://youtu.be/L6-SFKyLL0U

連舞都排埋
Cube真係天下第一垃圾
鬼怪果期好似係除左youtube view 比較高之外,音源銷量都好似係新低
鬼怪打後d歌唔岩海外口味,youtube view都係差
利申 好似係
舞都練埋 好慘
但呢段舞好似話係恩菲改過嘅舞嚟 頭先睇人講所以呢段片應該係已經賣咗俾咗izone先錄?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞