[KPOP] 2018 KPOP討論區 (14)

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
有咩新歌?
同上次日專有咩分別
多咗diu-ddiu-diu-ddiu
多咗嘟嘟嘟嘟既日文版同韓專果幾首sidetrack既日文版
YG STAFF 流出BLACKPINK初巨蛋 RUNDOWN

黐線 咁都可以出隻新專
當啲日飯係乜嘢
唔怪得之上隻碟賣幾廿蚊都賣唔出...
告我吖
真係好聽過bp個首

金字塔頂端
每次睇佢地係威係勢就好想笑
次次都係破乜、創歷史
12個ver.
韓版林峰
傳與22歲Jennie不倫戀 YG老闆楊賢碩起訴網民

近日韓國網上有不少小道消息流出,韓片《屍速列車》35歲女星鄭有美前日突然被傳與金牌導演羅暎錫發展不倫戀,鄭有美及羅暎錫昨日公開發聲明稱會起訴發佈虛假留言的網民。怎知昨晚網上就再有小道消息指,現年48歲的YG事務所老闆楊賢碩與旗下女團BLACKPINK 22歲成員Jennie有不倫關係,引起熱議。

據網上流出的Kakao對話內容顯示,爆料者疑似是首爾某高級韓食餐廳的員工,該員工聲稱話見到楊賢碩攬住Jennie親吻。對於爆料,楊賢碩今日發聲明表示:「因小道消息的內容以造成名譽損傷,所以將會起訴發佈虛假消息及惡性留言的網民,今次絕對會嚴懲網民。」

另外,韓劇《嫉妒的化身》37歲男星曹政奭,上周一公開與37歲女歌手Gummy的婚照,宣佈兩人已經結束5年愛情長跑並於近日結婚。不過日前亦有小道消息指,曹政奭於婚前與Gummy拍拖期間出軌,出軌女團SPICA 30歲成員楊知元3年。曹政奭同樣發聲明否認出軌,並表示會採取法律途徑起訴網民,而楊知元亦接受韓媒訪問否認與曹政奭交往一事,稱與對方私下没有聯絡。

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20181019/58812005
屌你老母你真係好柒煩
唔理你又係咁 屌柒你又係咁 其實IU有咩得罪你要咬足佢咁多年
吹奏iu有咩問題
咪玩啦老友 你由以前係舊登開始已經係咁 赤柱海邊隻狗都知
乜你唔知自己好出名架咩
https://www.vlive.tv/video/94252
[Unplugged Project] 소희 SOHEE - Hurry Up 언플러그드 프로젝트
應該遮淨Dancequeen
老友咁勞氣做乜
John Legend
都算係咁,

不過仲以為會改編下些少就下Lee Hi, 跟返Queen 原版有點為難佢了..

跟Queen原版唱我諗現今全世界無歌手 / 樂團有信心將呢首歌演釋得好可以同原版比較下...
TWICE flop 了
係連登都會有正評..
證明大家都好理智評論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞