[KPOP] 2018 KPOP討論區 (14)

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
上面答咗
傾完結果都係一樣
其實佢公開同直接推P團去死無分別
啱啱叫有少少希望紅得起
泫雅就直接開地圖炮得罪晒自己同P團班fans
比著我係cube都嬲到震啦
cube咁大間公司又係柒下柒下
即炒老功臣都算 仲要彈出彈入

不過泫雅依家紅左咁多年 咩都賺夠 分分鐘包起埋edawn下半世都仲得 又可以光明正大咁拍拖
至於cube股價大跌?wfc
無論如何cube都只會係輸家
我唔知咁講會唔會俾人話拉人落水啦
不過我覺得如果taeyeon嗰時SM係咁樣處理嘅話taeyeon都未必會續約
Edawn 最大贏家
有條又淫又索又靚嘅女仲要比條女養埋
咁呢方面cube又真係幫唔落
但話自己冇任何罪真係究竟要幾厚臉皮先講得出
睇edawn個ig
Edawn勁殘 成個道友咁
唔知係咪比玄雅chur到變人乾
佢本身都好道友feel
好似大風少少就企唔穩咁
https://youtu.be/ut8a-gNeb7I
雖然佢地音源回哂塘 但係靠OST都夠食過世
佢地D OST真係永遠都係咁高質

原本想反駁話我明明記得佢跳舞幾用得力
點知上網搵下啲gif 都係冇野了

利申返 我個人幾buy佢依類人設 其實真係幾標青㗎 喺佢爆同泫雅一齊之前嗰期咁啱有留意佢
最近張相d頭髮少到覺得佢開始禿頭
係咪漂染太多
cube都慘嘅
由2014年就培養P團,到2018先開始叫有起色點知搞鑊咁嘅嘢
不過佢講到好似得自己一個功臣咁
09年4minute拎咗2次1位
10年4MINUTE拎左1次1位 , 但BEAST同年已經拎4次1位,先開始有人識呢間中小企
佢初初SOLO出道頭3首歌頭3年都冇拎過一位
幫CUBE賺錢到上市既一定係BEAST
就算係4min入面最紅個個都唔係佢黎
之後到TM 唔係有張賢勝都冇咁爆 SOLO又唔係賺
唔否認佢貢獻好多俾CUBE 但咪講到自己係唯一一個咁偉大既人
CUBE將佢放入黎再出道你問下當年邊間公司會咁做 大家互惠互利啦
其實佢拍拖點做都OK 依家好反感佢既點係
完全冇尊重過另外9個成員同佢或者P團既飯
本身個團岩岩有啲起色依家永不超生 9個既組合人生就咁玩完
仲要人地出新歌/兩周年都專登po玩野
作為一個出道左超過十年既大前輩 你咁做真係一啲罪都冇?
你為左自己個下既面而毀滅公司工作人員同藝人十年練習生既努力
同埋成間公司既後路 我係老闆唔即刻炒左你都算對你好啦
咁4min最紅係邊個?
Killing me個次cb既side track黎

Pristin個忙內係咪減肥失敗俾公司收咗皮
有人話見到佢係LA遊樂場賣飛
係咪part time定幫屋企人做野咋 想像唔到出左道之後會番去遊樂場賣飛
Gugudan confirmed to make a comeback with new mini album on November 6th
我愛❤Momoland
Great!!! Just hit it, 뿜뿜 bboom bboom
第一負
好榮幸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞