[KPOP] 2018 KPOP討論區 (14)

1001 回覆
15 Like 10 Dislike
係真既話都真係幾sad
但呢隻好似唔夠dark theme
都係睇人唱姐 比CLC唱會有咁既成績咩
其實都唔關成唔成績事...
係諗起CLC連cb都唔俾
難得有首好歌都唔俾佢地搏多次
睇嚟真係
都博左咁多次 如果下次有機會cb 佢地自己都打定輸數係最後一次
其實elkie係韓國人氣點樣 有啲好奇如果CLC係咁先 佢會繼續係韓國努力 返TVB拍下劇下定奶共賺錢
最怕連最後一次都冇
CLC要搏幾多次
唔好玩啦 比左咁多次comeback機會
唔好怪公司唔推
上年SJ咪黎左得個吉
個Produce Cube in-house producer 黎
要賣一定係Cube 賣
Cube 又繼續賣囡日記
由Apink 賣到依家
賣囡專門店
其實最sad 係班成員劇透得
一定至少聽左demo準備錄音嗰啲
唔知做咩突然剎停左個CB
cube真係垃圾
然後睇住人哋表演真係好sad
想睇佢地既版本 但應該冇可能會睇到
其實講真Cube團不嬲行開自力更生路線 靠自己居多
做咗咁多年Cube家族飯完全唔覺得Cube喺推團嗰方面有好努力過
咁當然依家一定好過當時 起碼依家Cube有喺網絡宣傳畀多少少心機嘅
做得Cube嘅藝人千祈唔好旨意間公司會畀力水推 自力更生諗吓點上位啦
不過4min當時Cube都有畀機會直到合約完 我諗CLC都仲有機嘅
4min Crazy喺海外好hit嗰排之後都出咗好多南美show 都未嘗唔係一條出路 我諗嚟緊CLC可能都係向呢個方向發展
雙非

PD48第十三名都係既Cube既人黎
CUBE 真係賣囡無極限
好聽到仆街

極高汁 本年最高汁歌+MV
最佳女子團體
MOMOLAND❤

講完
https://youtu.be/p9oDlvOV3qs
AR技術 X Live

好撚好聽

好似得田小娟rap唔洗用底聲 勁
今次好似幾好聽
好似個啲永遠懷念咁
2012-2018
4minute 去到摺埋之前,海外都唔差

hate果時youtube view都唔低下
人地就大合照 佢?Photoshop 嚟
依家CLC都算係呀 都叫喺海外有啲聲氣
未出鬼怪之前真係
但Cube我估要講韓國成績 仲記得南智當日喺showcase話係最後一次機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞