19/20 副學士 Non-jupas專區 (2) 記得準備好哂先交申請

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
early round講緊12月就有機會interview 可能開sem冇幾耐就有offer
main round聽過4月頭有offer 有冇再早就唔知啦
唔該曬師兄
大家都係今年non jupas 幫到盡幫啦
同埋都唔一定啱 始終個收生policy佢哋決定
今年asso yr1 fm
如果要報non jupas 但sem 1成績未出咁點算好,因為見到main round deadline係12月到一月附近
果時sem 1gpa未出
就算英文2考翻ielts 會唔會睇,定係照睇DSE英文
aim city crim(yr1好似叫sosci
多謝各位
Cu EE 咁快出咗interview
唔係冇full cert year1走唔到㗎咩
想問year one 大概幾時有interview?
考翻ielts都唔得? 今年fm咩都唔知
覺得自己傻下傻下咁 對咩都朦查查
有冇人知bu poly city既finance 收生分數係幾多呀?
bu poly有公開上年收幾多分 可以自己上網睇
星期五?
唔難估
就係迷離哥哥同分身
見住越嚟越多asshole仔入得返u
實激到嘔血仲點出聲
今年year 2 係cuscs 讀緊 nutrition
但想報 ou , tung wah year 1 nursing
Gpa得3.3 有無機?
迷離哥哥dicky仔幾時上水
而家冇你屌柒Asshole仔
讀書冇咩原動力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞