19/20 副學士 Non-jupas專區 (2) 記得準備好哂先交申請

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
請問絲打咩科
Hkcc文科 預final cpga有3
有冇機會可以有ugc offer?
Hkcc文科 預final cpga有3
有冇機會可以有ugc offer?

cgpa
有 ais
繼續吹 代ais ppp同學多謝你地送錢
依家報year 2?

其實gpa幾多先穩陣?
聽講今年cs收好高分,要3.8以上
自問應付唔到,一早已經放棄左cs,目標係ce ie果d或者普通u既cs
3.4-3.5呢個 range大約係咩u咩科水準?
ust cpeg應該有機
想問下如果未出sem1 gpa 會唔會有interview/conditional offer?
利申year1 應該2月先出gpa
想year 2入多d,覺得自己會讀到defer

其實個人比較想Poly city多d

不過依家唔係我睇大學,係大學睇我,係咪都報左先
poly係鬼CS咩ching
BD?
係, 同CS學啲野唔同
Of course,但有幾大分別我真係唔知
想問 space year2, cgpa 3.49
BU Chinese journalism 搏唔搏得過
都係過mean少少。。。

如果都想讀返journal, 樹大...其實係咪真係唔係咁差

利申 dse eng 2, 年尾會考返ielts
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞