19/20 副學士 Non-jupas專區 (2) 記得準備好哂先交申請

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
想請日問下中大個online application話submit左之後就唔比再改野,但我英文得3,打算12月先考ielts,咁點算,係咪依家交唔到ielts分就唔會有機會再交?求救
有3唔洗考ielts呀
3都唔係好好睇,想考返個6.5好睇d
想問下係咪CU & HKU 既 Programme choice
係只會睇first choice 而 second choice打後都係其實得個擺...?
樹中輔心
你cap低錯嗰個item send email俾佢地就得
下次自己試吓打去問啦
Year2 entry ?
有無報明愛bsw??
有報有offer
但最後考慮唔想讀明愛
想問下
我HD入左樹大 今年想tran U
想問會唔會睇埋我今年樹大既成績?
點解嘅...?
佢始終aswo , 你考慮讀msw ?
請問有冇巴打知poly 大電大約幾時開始有interview同offer? Cu ee好似好 趕住收人咁 但我想等埋poly先
差唔多啦 等緊
大電同細電差好遠喎
兩個考慮因素完全唔同
一個係水泡
大電先會係真係想入嗰科掛
想問year 1有冇得報senior year entry 我見city好似得但poly唔畀 但唔想入返year 1晒多1年
yr 1點報senior yr1升yr3?
如果你怕曬時間 咪year2先報senior entry 2+2咁讀
Ust cu 係咪都係up一份personal statement就得
因為見過有人year1入2 又有人year 1有offer係等佢讀埋year 2 然後year 3先收佢
想知係咪咁姐
想問下除左poly itc retail 係水泡科之外,business 仲有咩水泡科?
cityu im
謝謝,請問仲有無其他
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞