19/20 副學士 Non-jupas專區 (2) 記得準備好哂先交申請

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
有無人知BU PRA advertising and branding 幾多GP A先入到?
Confirmed BBB
同ASSO GPA 有得比較嘅, 當1.4 係A* 1.2 係A , 如此類推, 讀左4科就加埋除4。
Btw 我有曬收生數據,係冇分姐, 一年收幾多人有曬(year 1 entry)
你好
我自己本身都係讀environmental
但今年就入左ou
我HDcgpa 3.17
想報Bu and edu
可唔可以了解多d關於你同edu有咩問題
Asso/hd/dse?
Yes
又返黎搞事
收皮啦你老母,我依家就放圖
死撚返出去你個你問我答post啦
呢度係副學士專區呀 識唔撚識字呀
連Asso都讀唔撚柒掂既垃圾
你個sales要sale你啲courses就死撚返出去sale
趕撚你左你幾多次出去都要死返入黎
我屌你老母呀
順便提下各位ching 如果係考GCE/IAL既
可以去返呢位既專區
佢會同你解答GCE同IAL既問題

另外一提
讀緊asso yr1既同學仔唔好俾佢鳩up兩句就信到十足十quit左asso讀呢啲咩GCE定IAL
始終呢類入香港啲u個database冇可能比asso大
所以任何分數好難肯定入得返
同埋佢咁撚熱心爆閘入黎r人過去讀 大家知咩事
不如努努力力讀埋個asso佢 唔好俾呢啲野分心
有無人in左 CU ee
收到interview 想知用中定英文in 同問啲乜
上面有
On撚9,一年梗係少過你啦,十幾年加撚埋你夠唔夠我做啊,屌你老母on 99,你多勁都冇政府咁多啦,縮返入去15樓辦公室度啦7頭皮
我入U數據咩路數都有,仲諗住叫班大陸人嚟香港讀ASSO益下你班人搵下人仔,不過都係算9數啦。
冇料就咪撚學人開po扮4條啦 General Office
我冇料唔通你個殘體狗有料
有料到都唔識打
有料到Asso都讀唔掂要敗走
anyway, 死柒返去你個垃圾po度啦
自己個po冇人氣柒到要黎做attention whore
on真係可以無極限 之前cc post柒撚完一次 縮完水
宜家又衝返出黎
敗走cc唔忿氣
ASSO界Harvard 我明嘅,自我感覺良好。
貓啊你老母
貓貓貓
邊撚過話我唔比打繁體?
POLY其他科有冇? 想睇埋
你想要咩科? 好似係曬上面
5寶有冇齊晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞