19/20 副學士 Non-jupas專區 (2) 記得準備好哂先交申請

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
其實巴打呢個情況可以睇返non-ju deadline 係幾時先至決定係咪需要依家呢個moment 報
ielts有時間嘅話多啲操吓卷,報唔報真係好睇自己溫成點
我喺hkcc嗰網見到咁
http://www.sao.cpce-polyu.edu.hk/fscd/storage/storage/02e2560227d8c6ae64b923449c3d69f0.pdf
咁喺話除非真係好想入三大,如果唔係都可以唔駛咁急
Ielts 操卷係咪普通上網搵已經搵到?
麻煩哂咁多位
咁你冇full cert 點都要有返個ielts成績嘅,加上本身year 1走已經唔容易,緊係多個成績好啲啦
ielts卷其實你報咗佢都會有啲俾你,如果你覺得唔夠當然可以試吓周圍揾啦
Ive gpa 會打折
有冇人讀緊UGC用舊年個asso成績報咗non Jupas 其他U?? 交流下
我都諗緊呢個問題
cu ee 收到interview
之前果兩位師兄in 左未?
想問下上去問左d乜
師兄咩班啊 hwee
offer god
Ching打算報咩
E
師兄幾時in?
HKU nonju今年係咪轉咗用video嚟做interview?我見佢有個submit video嘅option,但佢又話係optional
我c
坐乜車上去?
Offer god
34a
bu offer god
想問下讀左一年幼教high dip想升翻上Eduhk幼教degree 大概GPA要幾多?

同埋CU幼教係咪無得一年就升 要讀曬成個high dip課程先有得諗?

我Dse 英文攞Lv3 有無必要考ielts先升得翻上去?

希望有人解答到我 感謝
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞