19/20 副學士 Non-jupas專區 (2) 記得準備好哂先交申請

1001 回覆
37 Like 6 Dislike
Gpa3.4 Gap year報唔報early round好?
同埋如果early唔得會pass你去regular round?
新來報到 拜一拜PolyU AML offer god
hkcc同學
你地transcript擺左咩上去
去myhkcc cap圖?
$50 official transcript
poly u god ar
city acct 英文一定要有4或者ielts 6.5?
sf year 2 cgpa 3.75/4有無機呢
中大港大收唔收Year 1
想問下三大cs出咗interview未 等得好辛苦
想問下 如果我想asso yr1走 應該幾時報non-jupas? 因為我仲未知道自己sem1 gpa 又對non-jupas 0認識 麻煩巴打
依家
想問下Ref letter 應該係由學校寫完寄去間院校 定個tutor寫完比我自己寄?個tutor問返我收件地址係咩?
邊間
HKU
ust問我攞extra info on public exam
但係我唔會考 咁我洗唔洗覆佢email?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞