[追擊ielts]有冇比人sell過ielts?

611 回覆
107 Like 1 Dislike
[quote]有fd做緊,話自開夠唔知幾多張單有得去日本乜乜乜 原來sell緊垃圾比人

開得單多有得去日本咁痴線
咁到底筆學費入面有幾多落左班sales狗既袋?[/quote打比你果條友袋兩千最少

4期完哂先兩千?

應該過逐層咁同你拆,最低果個,姐係打比你果個人袋兩千,佢上級再有得袋咁

其實係遂期學費拆 打嗰個未必係你見到嗰個
最低嗰個收得唔過千

如果d學生讀哂4期先拆到兩千 上層食水好深

我識果啲人係學生交左full pay,咁打比你果條友就即袋2000
我次次都話我7.5分 跟住佢地就會自己收皮

有啲sales會話7.5都唔夠用,話撚之你有冇需要

佢話7.5唔夠高 要去到8英國啲大學先收

果班人自己都唔清楚呢啲野,無論點都好,都係打殘左你先
[quote]有fd做緊,話自開夠唔知幾多張單有得去日本乜乜乜 原來sell緊垃圾比人

開得單多有得去日本咁痴線
咁到底筆學費入面有幾多落左班sales狗既袋?[/quote打比你果條友袋兩千最少

4期完哂先兩千?

應該過逐層咁同你拆,最低果個,姐係打比你果個人袋兩千,佢上級再有得袋咁

最低嗰個收得唔過千

我識果啲人係學生交左full pay,咁打比你果條友就即袋2000

跑唔到數就話你冇熱誠 話你唔積極
跑到嗰d又旅行又送貴野 俾上層捧上神枱
佢地好識捉你等錢洗同貪錢既心態
係咁同你講你係幫緊d學生
明明就係呃d中學生因為佢地驚dse會衰
好嘔心
講起就嬲,日撚日係咁打比我,上堂又打,夜晚食緊飯又打。話左唔報都又打比我,之前去過2間試堂,現x 同智x ,屌2間試堂都一樣,份卷同講嘅都一樣。屌,之後無報到個班,智x果間野叫我去佢果到做,一開始話50$/h,之後去到就迫你要無低薪計commission ,一個fullpay學生就好似抽$2000到。結果我翻得1日無翻
蠢人先會比人sell到
要靠打call揾客既products一定係冇撚用呃錢
但香港蠢人多,好易夾到你交報名費
好多時d人比左錢就會自動說服自己果樣係好野

利申sell過ielts同垃圾btec,topup課程,早兩三年有係高登爆黑幕

最低嗰個收得唔過千

跑唔到數就話你冇熱誠 話你唔積極
跑到嗰d又旅行又送貴野 俾上層捧上神枱
佢地好識捉你等錢洗同貪錢既心態
係咁同你講你係幫緊d學生
明明就係呃d中學生因為佢地驚dse會衰
好嘔心

識有個真心以為自己幫緊人,仲要係好有正義感咁,呢班人真係為錢,一係就弱智
講起就嬲,日撚日係咁打比我,上堂又打,夜晚食緊飯又打。話左唔報都又打比我,之前去過2間試堂,現x 同智x ,屌2間試堂都一樣,份卷同講嘅都一樣。屌,之後無報到個班,智x果間野叫我去佢果到做,一開始話50$/h,之後去到就迫你要無低薪計commission ,一個fullpay學生就好似抽$2000到。結果我翻得1日無翻

係咁打電話,要r哂你身邊啲fd,每星期再加個洗腦大會。間機構成個邪教咁款
蠢人先會比人sell到
要靠打call揾客既products一定係冇撚用呃錢
但香港蠢人多,好易夾到你交報名費
好多時d人比左錢就會自動說服自己果樣係好野

利申sell過ielts同垃圾btec,topup課程,早兩三年有係高登爆黑幕

班學生唔知頭唔知路就會中伏,睇中佢地入ugc果種心態,然後亂賣啲唔唔用既野,再包裝到一定要用,必需品咁款
間唔中收到電話 今日都收到
我次次都即刻cut線
間唔中收到電話 今日都收到
我次次都即刻cut線

年中唔知幾多無知既學生哥....
做過幾個月
補充下,佢地會登jobs ad請人,position係marketing intern/assistant,仲用gmail
搵工既巴絲小心!
有咩都可以問,盡量答!
我join過
不過我係搞移民 所以錢都算事少
幣係幣在 個course易到食屎
堂堂教啲野似係教緊小學生英文咁
大佬啊 教得咁易 洗搵你咩 曬尻曬我時間

仲有佢sell個陣問過我dse幾分 我答佢5*
佢答返我話dse好易 計返a level都係得C左右
做左個test岩曬佢又話份test好易 唔應該做咁耐
講講下就中左佢計

個course係佐敦上既
個啊sir自稱香港唯一九個拎9分既其中一個
佢有係city到教 都好似有係其他U到教

間野叫智X?

試過堂而且全身而退,間野個地址已經成棟危樓咁,去到個office連名都冇,我係佢文件先見到個名,一到步已經覺得鬼鬼地,但諗住一場黎到就試下,結果做完佢份test都知伏黎。

見到依個post先驚醒自己電話好可能係搵工填資料俾人攞左 好彩一蚊都冇蝕俾班sales 狗
我join過

講講下就中左佢計

間野叫智X?

試過堂而且全身而退,間野個地址已經成棟危樓咁,去到個office連名都冇,我係佢文件先見到個名,一到步已經覺得鬼鬼地,但諗住一場黎到就試下,結果做完佢份test都知伏黎。

見到依個post先驚醒自己電話好可能係搵工填資料俾人攞左 好彩一蚊都冇蝕俾班sales 狗

重點佢打黎自稱係IELTS centre,個刻信以為真,實際係X權嚟

各位下次收到電話問真啲機構名先,唔肯講、吞吞吐吐、講左名之後又諸多辯解都可以即刻收線
幫推 我報過兩期 唔見左5000
其實隔離社D班分2期上每期6堂2000一共4000左右,點解古代可以去到萬三
做過幾個月
補充下,佢地會登jobs ad請人,position係marketing intern/assistant,仲用gmail
搵工既巴絲小心!
有咩都可以問,盡量答!

間野開唔開得名
我join過

講講下就中左佢計

間野叫智X?

佢地係扮其他用途咁用偷你地資料
通常都係問卷,或者本身幫趁過古代
其實隔離社D班分2期上每期6堂2000一共4000左右,點解古代可以去到萬三

本身個課程係無價值,但靠佢地吹到啲野好值錢咁,個價就由佢地點定都得
幫推 我報過兩期 唔見左5000

學生哥黎講真係好甘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞