[追擊ielts]有冇比人sell過ielts?

611 回覆
107 Like 1 Dislike
有點頭之交做緊 仲想點埋班fd一齊做
又講到勤力可以上到幾皮野一個月又點又柒
講既野同啲地產狗基金狗異曲同工
有個fd落左佢搭做左幾日頂唔順走左

其實班友就無底薪既 全部都係響啲水魚學費度吸血
你每交一期就吸一期 所以讀緊既巴絲就早走就著喇
佢地仲有咩做到達標就有得去旅行 所以佢地個心態真係同啲地產狗基金狗無異 一日到黑都淨係掛住跑數
個口仲成日話自己做教育對社會好有貢獻
吖仲有 佢地個batabase來源通常係dse考場出面班升學問卷狗
同埋都好似會係古代度拎學生資料

同倫敦金無分別,不過對象係學生咁解

其實班友就無底薪既 全部都係響啲水魚學費度吸血
你每交一期就吸一期 所以讀緊既巴絲就早走就著喇
佢地仲有咩做到達標就有得去旅行 所以佢地個心態真係同啲地產狗基金狗無異 一日到黑都淨係掛住跑數
個口仲成日話自己做教育對社會好有貢獻
吖仲有 佢地個batabase來源通常係dse考場出面班升學問卷狗
同埋都好似會係古代度拎學生資料

同埋會係啲secret page 到拎人電話,賤種黎
一個學生佢自己袋兩三錢,你地諗下送左幾錢比佢
我交左三期錢 已經成萬蚊 但我唔想俾佢呃落去 想quit但唔知點交代 求救 (自認7左)

絲打乜咁睇唔開

居然知我係絲打 諗緊quit唔quit好 唉

唔交學費就當你quit㗎喇

我依家啱啱開始第三期 仲未洗交學費住

直頭叫埋身邊既人停
我交左三期錢 已經成萬蚊 但我唔想俾佢呃落去 想quit但唔知點交代 求救 (自認7左)

絲打乜咁睇唔開

直頭叫埋身邊既人停

我叫左 佢話諗下

絲打乜咁睇唔開

直頭叫埋身邊既人停

我叫左 佢話諗下

Sd個post比佢
冇prep過,輕鬆7.0
大家除左係lin登推po不如去各大secret寫下report提下學生啦
大家除左係lin登推po不如去各大secret寫下report提下學生啦

啱啱考完dse嗰陣都試過比人打手提sell ielts, 毒jj揾條友陪我吹咗一個幾鐘水之後同佢講我唔報 條友即刻cut我線
啱啱考完dse嗰陣都試過比人打手提sell ielts, 毒jj揾條友陪我吹咗一個幾鐘水之後同佢講我唔報 條友即刻cut我線

係味通常都係女,專呃尻啲毒撚
俾咗$3000 未開始上堂
可唔可以退返佢
俾咗$3000 未開始上堂可唔可以退返佢

無上堂你可以試下啵,唔得就嚇下話要搞大佢,唔好縮沙,你唔幫自己,無人幫到你架,3000蚊都叫血汗錢,唔好送比班仆街洗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞