[追擊ielts]有冇比人sell過ielts?

611 回覆
107 Like 1 Dislike
好多字

因為係對上一個post係hkg到轉過黎
去過試堂
冇俾錢全身而退

做得好
一個崩都唔好比佢地賺,呃人呃得咁開心
有fd做過 仲專登打嚟sell我
後尾sell埋啲同班同學
一開頭我都差啲中伏
後尾覺得可以自己操自己搵練習
咁撚貴真係畀唔落手
最後呢班讀緊ielts既同學畀中學班主任笑咁都要畀錢讀

係,佢地仲會捉住你要你填成幾十個fd既contacts

咪就係,極仆街
我覺得咁樣係違反私隱條例
sell屎狗比狗屌💩
有fd做過 仲專登打嚟sell我
後尾sell埋啲同班同學
一開頭我都差啲中伏
後尾覺得可以自己操自己搵練習
咁撚貴真係畀唔落手
最後呢班讀緊ielts既同學畀中學班主任笑咁都要畀錢讀

係,佢地仲會捉住你要你填成幾十個fd既contacts

咪就係,極仆街
我覺得咁樣係違反私隱條例

唔知有冇得打去消費者委員會?
sell屎狗比狗屌💩

成班都係無人性
仆街我都比左第一期錢
仆街我都比左第一期錢

我都係呀屌你老母
Btw有冇得交完就算,嗰$3000當買個教訓
仆街我都比左第一期錢

我都係呀屌你老母

你可以唔去上淨係拎notes走
唔好浪費你果一萬蚊
仆街我都比左第一期錢

我都係呀屌你老母

你可以唔去上淨係拎notes走
唔好浪費你果一萬蚊

唯有叫身邊朋友唔好中伏
仆街我都比左第一期錢

我都係呀屌你老母

係成萬三,你果一萬本來可以claim其他學費
以前好多呢類sales 狗講到好好聽。。好再無上當
呢類sales 狗死全家
以前好多呢類sales 狗講到好好聽。。好再無上當
呢類sales 狗死全家

而家好多學生中伏
所以推到比全世界知
已中伏 上左兩期覺得無用但已經洗濕左個頭 唔知點算好 唯有讀落去
已中伏 上左兩期覺得無用但已經洗濕左個頭 唔知點算好 唯有讀落去

曬時間,學得幾多,你比左既已經係sunkcost,你再繼續就真係成本黎

唔好晒時間 你唔比間學店就收唔到淨低既學費 冇理由益佢地 cef留返以後學其他野用好過啦

唔好晒時間 你唔比間學店就收唔到淨低既學費 冇理由益佢地 cef留返以後學其他野用好過啦

push
中左伏 比左一期錢 上左幾堂已經心知不妙 但好似巴打咁講洗濕左個頭 就唯有繼續讀落去 真心無用
中左伏 比左一期錢 上左幾堂已經心知不妙 但好似巴打咁講洗濕左個頭 就唯有繼續讀落去 真心無用

收到風 原來你唔比之後幾期錢 隻sales狗係會冇糧出架
巴打識做啦

佢一開頭就係咁打擊你,等你報,比完錢就理閪你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞