[追擊ielts]有冇比人sell過ielts?

611 回覆
107 Like 1 Dislike
一日三四個電話煩死人
我問咗佢三次 佢先肯答間野叫咩名
我問咗佢三次 佢先肯答間野叫咩名

古化?
我之前都想開po屌佢哋好耐 我想係到講嚇上個禮拜比個兩件港女sales煩鳩住既經歷
是咁的 我大概2星期前就收到古代sell IETLS既電話 個陣真係急住要考IETLS 要早啲prepare所以咪去咗佢講既所謂既試堂
屌你老母 所謂既試堂原來就係1對1 條女用2個幾鐘sell你 曬鳩我啲時間 又叫我即刻報chur住我要fullpay 我話聽日先啦 我一陣要去買嘢 交留位費(300幾)先 條女即刻又chur我:信用卡呢?或者你遲啲買啦?好急住要買架?我心諗:屌你老母你呢啲死港女態度好系煩 收聲啦煩膠
夜晚 返屋企search到好多話古代呢啲濕鳩課程一分錢都唔值 問咗frd意見 話唔好去報 靠自習好過靠佢 佢哋係set到個價咁高想攞你個一萬蚊既持續进修基金咋岸鳩仔
好彩自己未交錢 如果唔係真係中伏都唔知 之後同條女講 我唔報啦,幫我cancel佢呀 唔該你
夜晚就黎12點 仲好意思打黎chur鳩我sell我 一啲禮貌都冇 係人都知夜媽媽仲打黎係會打擾到人架啦 呢兩條女一啲教養都冇
我第一次係高登打咁多字 我只係唔想有人中伏 蝕個3百幾事小 個一萬唔該你哋好好利用 就係咁多

隔壁post既巴打經歷
兩年前我都俾古代電話sell 左,俾佢水左300蚊報名費之後見唔對路就冇理過佢。
兩年前我都俾古代電話sell 左,俾佢水左300蚊報名費之後見唔對路就冇理過佢。

300蚊還好,當跌左,但好多人比左成幾千銀先發現中伏真係喊都冇用,仲要揹條數,請班人去埋旅行
琴晚都收到古代電話sell ilets
無話有興趣都夾硬幫我約時間試堂 仲叫我帶350蚊 又話有一萬蚊點點點
最後放左佢飛機
無話有興趣都夾硬幫我約時間試堂 仲叫我帶350蚊 又話有一萬蚊點點點
最後放左佢飛機

打錯字 ielts
我之前都想開po屌佢哋好耐 我想係到講嚇上個禮拜比個兩件港女sales煩鳩住既經歷
是咁的 我大概2星期前就收到古代sell IETLS既電話 個陣真係急住要考IETLS 要早啲prepare所以咪去咗佢講既所謂既試堂
屌你老母 所謂既試堂原來就係1對1 條女用2個幾鐘sell你 曬鳩我啲時間 又叫我即刻報chur住我要fullpay 我話聽日先啦 我一陣要去買嘢 交留位費(300幾)先 條女即刻又chur我:信用卡呢?或者你遲啲買啦?好急住要買架?我心諗:屌你老母你呢啲死港女態度好系煩 收聲啦煩膠
夜晚 返屋企search到好多話古代呢啲濕鳩課程一分錢都唔值 問咗frd意見 話唔好去報 靠自習好過靠佢 佢哋係set到個價咁高想攞你個一萬蚊既持續进修基金咋岸鳩仔
好彩自己未交錢 如果唔係真係中伏都唔知 之後同條女講 我唔報啦,幫我cancel佢呀 唔該你
夜晚就黎12點 仲好意思打黎chur鳩我sell我 一啲禮貌都冇 係人都知夜媽媽仲打黎係會打擾到人架啦 呢兩條女一啲教養都冇
我第一次係高登打咁多字 我只係唔想有人中伏 蝕個3百幾事小 個一萬唔該你哋好好利用 就係咁多

隔壁post既巴打經歷

多謝巴打幫我推
兩個貼都會推到1001
最後放左佢飛機

打錯字 ielts

為求呃盡每一個人
到時你上左去仲死,一係比錢,一係出賣朋友資料
去過試堂最後冇落搭
最後考到6.5 whatsapp返條友多謝佢 話個堂試堂幫左我好多
唔好比班sales狗得逞
推到sales狗冇飯開
去過試堂最後冇落搭
最後考到6.5 whatsapp返條友多謝佢 話個堂試堂幫左我好多

試堂果兩個鍾都係咁sell人
推到全世界都知佢地惡行
屌岩岩先交左speaking學費呀
仆街啦$3400 8堂
$400/一堂
學埋啲垃撚圾既野
諗番起都覺得自己on9
仲嗌9我話上75%先攞得番個$10000基金
食屎狗現代
仆街啦$3400 8堂
$400/一堂
學埋啲垃撚圾既野
諗番起都覺得自己on9
食屎狗現代

逼你上齊,佢又可以扮到多學翻去呃人,賤到不行
之前比佢氹左去試堂
不斷叫我交住留位費先
到最後條友都頂我唔順退返錢比我 仲摸我個頭
留名
仆街啦$3400 8堂
$400/一堂
學埋啲垃撚圾既野
諗番起都覺得自己on9
食屎狗現代

巴打如果1堂都未上過仲有彎轉架
我join過
不過我係搞移民 所以錢都算事少
幣係幣在 個course易到食屎
堂堂教啲野似係教緊小學生英文咁
大佬啊 教得咁易 洗搵你咩 曬尻曬我時間

仲有佢sell個陣問過我dse幾分 我答佢5*
佢答返我話dse好易 計返a level都係得C左右
做左個test岩曬佢又話份test好易 唔應該做咁耐
講講下就中左佢計

個course係佐敦上既
個啊sir自稱香港唯一九個拎9分既其中一個
佢有係city到教 都好似有係其他U到教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞