[追擊ielts]有冇比人sell過ielts?

611 回覆
107 Like 1 Dislike
最近有朋友去左in呢啲工
又係sell ielts課程
主要係打cold call 拉客收佣
但果個經理話如果佢做得好可以教埋班
話有其他大學生都教緊
所以啲所謂老師其實好兒戲

Ielts d 題目根本年年都大同小異
Oral直頭差唔多一樣添
上網大把source
你自己有心做下pp拎6.5冇難度
拎萬幾蚊出黎上呢啲course
聽第二個大學生講書根本唔值得
有得claim錢都係咁話
如果上左一期就走,下次可唔可以係其他地方claim 一萬

可以
做過 真係太濕尻做左一排就頂唔順炒左老細魷魚
打比人嘅唔係古代職員 係咩就唔講啦
上到去叫你做份測驗 之後求鳩其教你一個skill
之後會扮到好擔心你將來 好想你好咁
又會大你大到老母都唔認得
搞到你驚就屈你比錢
利申 冇sell過人 都未夠班
不過係覺得自己之前on99比人sell左入去做 而家要積陰德
SSE英文攞一點補底好
做過 真係太濕尻做左一排就頂唔順炒左老細魷魚
打比人嘅唔係古代職員 係咩就唔講啦
上到去叫你做份測驗 之後求鳩其教你一個skill
之後會扮到好擔心你將來 好想你好咁
又會大你大到老母都唔認得
搞到你驚就屈你比錢
利申 冇sell過人 都未夠班
不過係覺得自己之前on99比人sell左入去做 而家要積陰德

無撚有錯,上黎做完test就開始話你廢,打擊你再搵機會逼你比錢

唔好再上
最近有朋友去左in呢啲工
又係sell ielts課程
主要係打cold call 拉客收佣
但果個經理話如果佢做得好可以教埋班
話有其他大學生都教緊
所以啲所謂老師其實好兒戲

Ielts d 題目根本年年都大同小異
Oral直頭差唔多一樣添
上網大把source
你自己有心做下pp拎6.5冇難度
拎萬幾蚊出黎上呢啲course
聽第二個大學生講書根本唔值得
有得claim錢都係咁話

好大部分都唔係大學生添
而家既學生慣左補習喂到埋口,其實 IELTS 有出返自己既卷同 Marking 之類,買返來操基本上拎 8 無難度,有冇得再高 D 就真係睇你本身英文底。

一直都係咁睇,不過就係有班人令你以為無佢地唔得
點樣知道古代有冇幫我申請咗持續進修基金 利申: 上第一期前已退

巴打用開蓋倫?

巴打用開蓋倫?

德瑪西亞

巴打用開蓋倫?

德瑪西亞

由高登己經開始留意你個名

巴打用開蓋倫?

德瑪西亞

由高登己經開始留意你個名

THIS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞