[追擊ielts]有冇比人sell過ielts?

611 回覆
107 Like 1 Dislike
我次次都話我7.5分 跟住佢地就會自己收皮

有啲sales會話7.5都唔夠用,話撚之你有冇需要
有fd做緊,話自開夠唔知幾多張單有得去日本乜乜乜 原來sell緊垃圾比人
有fd做緊,話自開夠唔知幾多張單有得去日本乜乜乜 原來sell緊垃圾比人

係呀 十二月有團去,然後一月又有,學生啲錢就係咁用,好有意義呀

開得單多有得去日本咁痴線
咁到底筆學費入面有幾多落左班sales狗既袋?
[quote]有fd做緊,話自開夠唔知幾多張單有得去日本乜乜乜 原來sell緊垃圾比人

咁到底筆學費入面有幾多落左班sales狗既袋?[/quote打比你果條友袋兩千最少
幫推
幫推

四年前我Form 3定4 果陣已經比佢(古代教育)sell過,痴撚線佢一日打幾次電話黎煩我。果陣唔知係伏黎就比佢呃左上去試堂,咁就做下啲exercise,做完就有個人黎對答案,之後就話你呢個錯果個錯。最記得係有part fill in the blanks 佢話完我錯之餘仲問我係知唔知呢個英文單字實際上嘅意思唔係你平時學嘅意思黎 果下我就知中伏,之後聽到佢地係度打晒飛機話考9分果個人有份教,好專業blablabla… 一聽到佢地話萬三蚊學費就想走
又聊我交留位費,但我完全無帶錢出街佢地先算數。

之後就監住我叫我拎電話出黎開個通訊錄比同學啲電話佢,我已經講左幾次唔好,佢仲係要煩我,我想快啲走就是但寫左三個friend嘅電話比佢就算,番到屋企叫佢地聽到呢啲濕鳩電話就cut線。

點知我番到屋企夜晚八點幾佢又打電話黎問我考慮成點,我咪話屋企無錢比唔起學費,佢係咁話:唔好咁啦,我地呢個課程真係幫到你好多架blablabla… 之後佢叫我比個電話屋企人聽,我咪比老豆聽,老豆屌到佢上天花板,之後先無再打黎

早知一早就比個電話老豆聽唔洗煩 果陣因為聽到係古代,算係連鎖出名補習公司同佢地傾下,點知原來都有果啲仆街推銷員。祝佢地同California有同樣下場
計番應該係六年前我今年yr 3
四年前我Form 3定4 果陣已經比佢(古代教育)sell過,痴撚線佢一日打幾次電話黎煩我。果陣唔知係伏黎就比佢呃左上去試堂,咁就做下啲exercise,做完就有個人黎對答案,之後就話你呢個錯果個錯。最記得係有part fill in the blanks 佢話完我錯之餘仲問我係知唔知呢個英文單字實際上嘅意思唔係你平時學嘅意思黎 果下我就知中伏,之後聽到佢地係度打晒飛機話考9分果個人有份教,好專業blablabla… 一聽到佢地話萬三蚊學費就想走
又聊我交留位費,但我完全無帶錢出街佢地先算數。

之後就監住我叫我拎電話出黎開個通訊錄比同學啲電話佢,我已經講左幾次唔好,佢仲係要煩我,我想快啲走就是但寫左三個friend嘅電話比佢就算,番到屋企叫佢地聽到呢啲濕鳩電話就cut線。

點知我番到屋企夜晚八點幾佢又打電話黎問我考慮成點,我咪話屋企無錢比唔起學費,佢係咁話:唔好咁啦,我地呢個課程真係幫到你好多架blablabla… 之後佢叫我比個電話屋企人聽,我咪比老豆聽,老豆屌到佢上天花板,之後先無再打黎

早知一早就比個電話老豆聽唔洗煩 果陣因為聽到係古代,算係連鎖出名補習公司同佢地傾下,點知原來都有果啲仆街推銷員。祝佢地同California有同樣下場

痴撚線,中學生考黎做乜春,呢班人根本係為左賺學生錢無所不用
最撚癲果下係佢地要求啲人抄個contactlist出黎 咁樣侵犯人私隱,巴打個例子以後每個post都會見到

最撚癲果下係佢地要求啲人抄個contactlist出黎 咁樣侵犯人私隱,巴打個例子以後每個post都會見到

話考到幾多分就當DSE 3 定 4 ,IELTS 期限得三年,Form 3 4考完DSE個IELTS已經過左期
我話自己Ielts 8.5分 佢地即刻收皮

話考到幾多分就當DSE 3 定 4 ,IELTS 期限得三年,Form 3 4考完DSE個IELTS已經過左期

好似係得兩年添,中學生真係考黎把撚,有需要就話姐
曾經做過 冇辦法違背良心
d同事好恐怖 好似邪教俾人洗哂腦咁
[quote]有fd做緊,話自開夠唔知幾多張單有得去日本乜乜乜 原來sell緊垃圾比人

咁到底筆學費入面有幾多落左班sales狗既袋?[/quote打比你果條友袋兩千最少

4期完哂先兩千?
曾經做過 冇辦法違背良心
d同事好恐怖 好似邪教俾人洗哂腦咁

原理同倫敦金一樣

4期完哂先兩千?

應該過逐層咁同你拆,最低果個,姐係打比你果個人袋兩千,佢上級再有得袋咁

4期完哂先兩千?

應該過逐層咁同你拆,最低果個,姐係打比你果個人袋兩千,佢上級再有得袋咁

傳銷黎
我係上一個post (HKG+)爆過料 LIHKG繼續狙擊

4期完哂先兩千?

其實係遂期學費拆 打嗰個未必係你見到嗰個
最低嗰個收得唔過千

4期完哂先兩千?

其實係遂期學費拆 打嗰個未必係你見到嗰個
最低嗰個收得唔過千

如果d學生讀哂4期先拆到兩千 上層食水好深

有啲sales會話7.5都唔夠用,話撚之你有冇需要

佢話7.5唔夠高 要去到8英國啲大學先收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞