[追擊ielts]有冇比人sell過ielts?

611 回覆
107 Like 1 Dislike
俾咗3期學費洗濕咗個頭
千奇唔好學我咁中伏
俾一蚊佢地賺都嫌多

上齊堂先發現係垃圾
試過
條cold call狗仲吹到自己呀哥係德國讀我嗰科,話去到有獎學金可以免哂d學費同比生活費,不過一定要ielts
我話唔諗住外國升學,佢就話香港全部大學都要ielts
最後我同佢玩左30分鐘電話先話其實我好撚窮,不了
最後dse eng得lv3咪又係入到hku

果班人大學都隨時未讀過,好多都係人地教佢點sell就點sell,洗哂腦
俾咗3期學費洗濕咗個頭
千奇唔好學我咁中伏
俾一蚊佢地賺都嫌多

上齊堂先發現係垃圾

所以要推俾更多人知
其實自己伏卷係咪做最新幾本就ok?

係,做多幾轉,你會發現其實真係好易
俾咗3期學費洗濕咗個頭
千奇唔好學我咁中伏
俾一蚊佢地賺都嫌多

上齊堂先發現係垃圾

所以要推俾更多人知

諗起9月初時
有人打電話黎
知道我邊間中學grad
話係中學果邊派佢黎搵我
問我有無興趣考ielts
叫我去試堂
我同佢講無興趣
佢就問我係唔係讀緊hd asso
對升學好有幫助
然後我同佢講 我讀緊中文系
比左第一期錢想走,但係上左第二期既第一堂有冇方法走到 如果拎第一期既補堂話同佢換番上左第二期既堂數其實得唔得
比左第一期錢想走,但係上左第二期既第一堂有冇方法走到 如果拎第一期既補堂話同佢換番上左第二期既堂數其實得唔得

未比錢就走啦
諗起9月初時
有人打電話黎
知道我邊間中學grad
話係中學果邊派佢黎搵我
問我有無興趣考ielts
叫我去試堂
我同佢講無興趣
佢就問我係唔係讀緊hd asso
對升學好有幫助
然後我同佢講 我讀緊中文系

應該係dse 果陣門口啲人黎,果陣就留定你地電話

係,做多幾轉,你會發現其實真係好易

伊加做reading listening 都around 30-34 希望考試唔好失手
有人想雞精下一兩堂IELTS可以搵我 我對學習英文技巧有心得 同埋暫時缺錢 互相幫助幫助

(利申: ielts 8分, reading listening 9.0)

telegram: https://t.me/Scottish_Salmon
有人想雞精下一兩堂IELTS可以搵我 我對學習英文技巧有心得 同埋暫時缺錢 互相幫助幫助

(利申: ielts 8分, reading listening 9.0)

telegram: https://t.me/Scottish_Salmon

講多兩句,我會主要幫你:
1. 提升考試技巧,點樣快狠準
2. 點樣學語言先係有效
3. 修改寫作文章,評分,建議
講完Dse 英文拎5** 佢即刻收皮

我講我7.5佢已經收皮

DSE 同 IELTS的著重點唔一樣,仲有當然係改卷員的質素亦有異,改DSE的主要係香港人,佢地英文都唔一定母語,佢地通常最鐘意捉grammar 串字,就算你寫到Mark Twain咁可能都係4/4.5
10月同1月都收過智x電話,同一條仆街打黎,印象深刻
開場白: 同學仔你好阿,我地係ielts唔知乜乜打黎嫁,唔好cut線住,我地唔係呃人既....balabalabala...
如果你繼續聽既話,佢會同你傾計
第一次聽完,見有個test可以係lunch break sip下時間,所以應承左去做,結果中伏
差少少走唔到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞