[追擊ielts]有冇比人sell過ielts?

611 回覆
107 Like 1 Dislike
交左第一期未上堂退5退到
交左第一期未上堂退5退到

我尋日中左招丫

你幾時報名
印象中我無簽過咁既野

我係試堂果時簽

幾月
我記得個陣無簽過d唔合理既條款
唯一有簽就係有個基金個張
我懷疑係因為太多人中伏要退錢而有d新野
畢竟我8月個陣去既
你交左一期錢?
btw
如果係白字黑字咁寫明又簽左
咁就好難去退

我11月去
我交左一期錢咋

巴打係點樣攞反嫁 佢都係同我講我簽左合約冇得攞返
今日上去試堂
原先都諗住上去睇睇個環境
由下午直落到夜晚都同我講緊啲廢話
最後叫我填張表格,我睇到上面寫住話報讀佢個課程,心諗屌你想騙9我300蚊留位費?然後同個靚女miss補多一陣就直接走左,我喺1蚊都唔撚會比你
希望其他巴絲打小心呢啲陷阱
其實係咪巴打們講到咁差,小弟上到第二個月,都教得唔錯呀,不過上堂有d chur姐
好on9 佢地夜晚10點打嚟
好on9 佢地夜晚10點打嚟

仲要用自己電話冇得防
係智x上緊第一堂 好撚伏
有無巴打試過
諗住淨係上第一個月就走
成四千幾蚊
各位巴打小心啲 依家4月就收到啲sells電話 上去試堂喺咁叫我比錢同問喺咪真心想學英文 會唔會中途放棄 放棄比錢你啊大佬? (幾個fd都中伏)
有上過去 呢件事印象深刻

大概8年前 A同學 問我進唔進修英文
A同學平時出街例遲果d人黎
果晚A同學約我去旺角 A同學當晚病左
但竟然準時到

上到去 個女sales係咁踩你讀個科
又叫你用政府進修基金俾錢報名
女sales仲話會安排A同學一齊上堂
最後我無報到名

之後A同學帶左BCD同學上去
BCD同學有報到名
聽BCD同學講 第一堂A同學有係課堂出現
之後既課堂 A同學無再出現
話自己有野做 調左堂

去到最尾 已經知道A同學
根本由頭到尾 都係ielts既人
BCD同學報左名 A同學就有錢收

為左錢 就點我同d同學上去
太無人性
http://www.mydream.edu.hk
教學理念:唔好猶豫,快撚啲比我哋呃錢啦!
on99我比左3千幾 報左一期
衣家上緊writing 既course 廢到一個點
我以為自己仲係中六 教埋啲on9公廁作文skills 我dlgh 晒撚曬啲錢
臨開班前幾日我話來退錢唔上堂 屌佢老母話冇得refund
佢試堂好好呃到你中伏?
利申 前幾分鐘打黎
冇試堂 有次打黎 佢嗌上去了解下 跟住我見大學話要考左ielts先有得grad咪去睇下 上到去有條友同我單對單既 咁條友都後生既同佢有講有笑 但中間佢都有講返雅思幾有用 我就尻下尻下咁跟左佢出去碌卡比撚左錢 屌你個閪 我覺得自己真係好撚on9
有冇補過現代既巴絲話我知 有冇得上左幾堂申請refund 我唔想再晒錢晒時間 好濕尻
辛苦曬
差啲去左試堂
希望無咁多人中伏
求問點拎得返
求問點退
屌個個po出嚟又唔講清楚中伏點退
我係俾個好信任嘅中同fake左
一堂都未上 求問點退
一堂都未上就仲有機,因為未用過佢地service,可以搵消委會問問
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞