Super Junior 首張迷你專One More Time 正爆相愛相殺討論區(26)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
睇完先知鐘真87 以為佢好細個 原來仲大過圭圭
以為鐘真90後
鐘真真係好正 好靚仔又好呆萌 如果佢出道真係不得了
鐘真把聲仲要同鐘雲有7成似
把聲好似
其實佢真係可以出道
聽過佢唱過kry啲歌 唔差架
新一集新西又播在光化門
我諗佢呢個look 係成個韓圈入面都冇人夠膽咁著
宇宙大明星先著得起
金鐘真去學下唱歌真係可以同佢阿哥一樣

Ps我記得金鐘真自己唱過一首歌架
但係我唔記得叫咩名
希大要一直健健康康啊

希大真係全身都好好睇
想問下有冇人有買今次赫海日巡週邊 Style box??
我朋友抽中左東海nametag想換赫宰
希望下年仲有 咁圭圭都可以去參加啦
@Super-Junior韓流帝王
《Returns》播出當時在NAVER Vlive APP月榜單上排名第一,NAVER TV和V APP點擊率達到2500萬次,在JTBC2中編排為特別節目。因為有爆發性的人氣,所以《Returns 2》也獲得了不錯的反響。

Super Junior單獨網路綜藝《 Returns 2》將於11月5日在NAVER TV和V liveAPP中首播

----
即係唔係super tv S3
而係Return 2!
@愛奇藝韓娛
據韓媒報導,SuperJunior 網綜《SJ Returns 2》確定將於11月5日在Naver TV和V App中首播,預告片將從10月29日-11月2日陸續公開。該季忙內金厲旭 合流,預計將展現更加充滿比格美的成員們的面貌。另外,《SJ Returns》播出當時在NAVER V App月榜上佔據1位,NAVER TV和V App達到2500萬點擊量,並在JTBC2編成特別節目播放,獲得了爆發性的人氣,更令人期待《SJ Returns 2》。
@洗呀洗呀洗菜菜
anan ins 更新[小仙女]幕後故事太搞笑了😂

編輯部本來覺得因為日巡已經開始了,萬一拍攝途中受傷的話不太好,所以就和他們說“拍的時候不用真的騎,走走擺擺樣子就......啊!銀赫桑!!” staff的話還沒說完小盒就已經一臉惡作劇微笑地騎遠了[允悲][允悲]staff跑著追都沒追回來[允悲]就有一種“頑皮小少爺和無奈管家”的感覺,然後突然又有種不好的預感想著不會吧,結果回頭一看,果然東海也已經在騎著玩了😂編輯部就感歎簡直就是兩個調皮小少爺[允悲]

還說在Cafe拍攝的時候,因為東海很喜歡咖啡所以得到店家允許進去吧台內操作咖啡機。結果就在這時候有客人進來了,還沒認出🐯,就把他當店員然後開始點單了。結果🐯也陪著客人開始演,帶著明朗微笑還用亮晶晶的眼神看著客人好像在說“歡迎光臨!請問需要什麼”還好真的店員趕緊過去了😂不然編輯部要被皮皮🐯嚇死了[允悲]

兩個細路
大雲呢喂????
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞