Super Junior 首張迷你專One More Time 正爆相愛相殺討論區(26)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
佢地點解可以整少左大雲
係錯相定真係大雲冇拍?
唔會掛

真係無拍
唔係啊嘛
又話一早開始有拍 只係去到D&E日巡停左一排
唔會一啲時間都冇拍到掛
有旭旭冇雲雲
廠牌一句解釋都冇
https://www.weibo.com/3031257235/GFw0JtMaJ?type=comment#_rnd1540443436299
老少年旗下的一名微博用戶
童童女團策劃的新聞,國內都是好評但是韓網都是惡評,需要控評和舉報。註冊和舉報教程如圖
點贊chan**** 點贊tomjerryde
點踩並舉報評論alex****,pekg****,b_sh****,oppa****,sher****,boa8****,yeon****, 增加評論
1神童哥哥啊,太喜歡了!!!
신동오빠아아ㅏ아ㅠㅠㅠㅠㅠㅜㅠㅠㅠ미쳤다ㅠㅠㅠ너무좋아ㅠㅠㅠ
2神童哥哥棒棒噠
신동오빠 짱짱~~!
3神童!期待!!
신동!기대!!
4童哥,一直支持你!愛你
신동오빠 항상 응원할게요!사랑해💙

---
日常不能理解韓網民個垃圾腦
唔明係專輯邊到,我拆開拎左卡也收埋d 碟rt
我個啲 sip咗係個箱條隙
懷疑佢唔係個個都記得俾 有俾都唔一定俾足
我都係synnara買 有小票但無印象有冇呢張
我有啊
呢張好似係入H榜海外銷量?
小票計G榜
我都係synnara訂無呢張野
我都冇 但係有小票
咁樣計唔計
我都係synnara買 有小票但無印象有冇呢張
我有啊
呢張好似係入H榜海外銷量?
小票計G榜

唔firm
我覺得佢要搞個scan barcode function
張張入個bar code number 不得了 (已經試過
係囉
scan快勁多
(雖然話張張專個code都一樣 )
我都係synnara買嘅都有依張野
記得scan左好幾次先搞到
我覺得scan bar code>qr code
不過可能說係因為唔想人一次過買太多一次過scan減少作數所以先要咁搞
如果我無睇到呢度真係完全唔知轉新玩法
今晚返去入code
食緊飯見到有兩個韓國姨姨
咁o岩視線對上我就下意識點下頭問兩位係味韓國人
佢地對我識講韓文有少少 問我點解識
我話我係suju嘅fans (所以有學過少少)
佢地 -> ->
所以其實藍家係韓國嘅地位同印象唔係好似我地想像中咁差
各位絲打唔好淨係focus係d負評到呀
H榜嘅話打歌先有用...不過入定冇壞
其實我都係睇依個post先知我呀妹仲要係我講比佢聽佢先知
其實我都覺覺地 似係依家後生個堆 可能係鐘意新團個啲 所以對suju先咁
我既韓文老師(姨姨級)都係對suju印象係好勁 係世界豆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞