Super Junior 首張迷你專One More Time 正爆相愛相殺討論區(26)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
主辦cls
次次都搞到金希澈
好人唔係俾你咁樣利用架
但佢地一直唔出黎解釋又真係奈佢唔何
睇左新西遊記第三集
今集依然有好多圭
多謝大家咁錫佢(尤其係宰賢)
Btw今集宰賢誤將允浩叫左做英雄就停左...

好Q呀 曹酒鬼
雙賢都好甜
好掛住圭圭
好漫長 仲要等到出年5月
次次cue圭賢都勁掛住佢
宰賢同圭圭傾電話個到真係羨煞旁人
甜到呢
181015 簽名會 (很多)

神童:你幾歲了?
粉絲:我今年國二
神童:啊~ 那你媽媽一定很年輕
粉絲:我媽媽36歲
(利特聽到這個非常震驚)
神童:..36? 你指的是你爸爸嗎?
粉絲:我父母都是36歲
(神童和厲旭大笑)
神童:(指著特哥)那你要叫他爸爸了

(韓文哥哥是oppa 爸爸是appa)

歌迷3:要吃什麼才會長這麼帥? (歌迷聲音太小,神童又問一次)
神童:藝聲你都吃什麼才這麼帥?
藝聲:是問你不是問我。
神童:喔~藝聲什麼都不吃的。
藝聲:為了長得帥是不能吃的。
神童:大家都要好好吃飯,要長胖點,大家都長胖了我才能成為平均值。

童童好攪笑
特哥又有囡 大雲又有好多個囡
但係D&E 11月4號札幌場,8號武道館,邊有可能去到墨西哥
垃圾記者!唔識做訪問以為炒新聞就好叻!
真係有料做訪問唔9係咁樣迫人答你d on9問題!人無恥便無敵!
係咪當佢地係啱啱出道任你魚肉嘅新人!希望以後所有suju訪問都唔會有呢件垃圾出現
連基本禮貌同尊重都無做咩記者 收皮啦
圭圭姐姐有咗
仲要係雙胞胎
圭做舅父啦
利特同銀赫姐姐結左婚未?
差啲睇咗做特哥同素拉姐姐結婚
好似都未啊
可唔可以講下成件事做咩
我淨係wb睇到話ig inbox啲相係偽造
應該是咁的:
有人係韓網Po咗幾張ig direct message嘅圖 話特又私聊啲普通人
本來唔多人有反響
咁有條友睇到 就po上微博 結果食花生嘅同其他家嘅就大大力宣揚 搞到好似特真係周圍聊女仔

特哥嘅「反黑組」已經提出咗相係P圖偽造出嚟,甚至搵埋淘寶專業嘅店家分析 證實真係P圖
https://www.weibo.com/6077424997/GEtoYc4qt?type=repost#_rnd1539849255925
不過 造謠容易澄清難
所以希望大家一齊send email去SM法律部個邊
特無做過嘅事 唔應該俾人監生屈
事實係 即使唔用PS 都可以生成到呢啲fake圖
2018啦 咩apps冇得咁啊
啲人點解可以咁無聊
希望sm法律部幫到手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞