Super Junior 首張迷你專One More Time 正爆相愛相殺討論區(26)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
大家最近都好忙?
我最近都忙功課 少上左連登
https://www.weibo.com/2435172217/HbRxVeAq0?type=repost#_rnd1547429756533
@堪破三春景不长
半夜被叫醒给上级家人录视频,主持上级的私人家庭活动,可能还会要求你表演歌曲;
顶着压力被迫打给在外的队友索要女团的号码,和上级家人通话或视频,洗澡的时候一群人围过来观看;还有许许多多上级欺压和集体欺凌。
被分配到最艰苦的地方,承受身体压力,精神压力,舆论压力,就因为你是艺人,所以必须忍受这些。不是一个人,不是十个人,而是每一个。被当成至宝的哥哥们在他们眼里只是在动物园里值得观赏的景象。

苦没有尽头,甘没有着落,给粉丝们写着那封信的我的哥哥在想些什么呢?哥哥给出的爱是足够自欺的爱,每个截面都是求救的谶言。
“即使黑暗倾倒,即使被所有人嘲笑,只要你还爱着我,我们便能走向永恒。”那是他可以向我们诉说的全部了。

佢地根本唔係人 ,快d落地獄!!真係痴線架
受晒啲苦喇 我地等埋圭圭出黎就一天都光晒
會唔會太過分
韓國真係對idol地底泥架喎
特別sj更嚴重
真係 完全唔尊重sj...
佢地為k pop做既野最多 但受既苦都係最多
依家個個都係到食佢地種出黎既果實 而佢地就只有一日一日比人剝削
sj淨低既只有elf
真係,十幾年黎都係咁,雖然赫宰有話sm對佢地唔算差,但佢地真係遭遇太多辛酸……
http://www.bilibili.com/video/av39467131/?share_source=copy_link&p=1&ts=1547511735&share_medium=iphone&bbid=b20402bfe28b2a56f9853391b864e5b5
唔知乜撚野叫不是Exo那個級數
Exo入完伍仲齊人先講野啦
得番一個都繼續we are one
@李赫宰民间资源博
推主问了张路易为什么performance组得了第一名的时候李赫宰走到了rap组那里 他回答说那个时候李赫宰在给他们加油支持和建议
cr:siwonvoice

李赫宰
SJ國民度真係超差 每次啲音源真係海外飯點救都救唔到
15-17年 入伍加醜聞已經好似跌入萬劫不服既處境咁

希望圭番黎之後會好番啲
連自己既fans都杯葛自己偶像真係唔知點算好
唯有海外fans同佢地一齊 等佢地係海外繼續打拼

見到前排東海作緊歌 好期待今年既新專輯
勁想比個一位比金厲旭.小王子都錯過左次 但今次睇落去一位都好似都係有啲難
個人認為今次隻主打唔係咁好聽 靠旭把聲帶番起首歌 唔係佢唱其他人唱更加唔好聽

我鍾意首drunk in the morning多啲
好驚佢地喺韓國做到灰心
哥哥要記住你地仲有香港公主 台灣老婆 恐怖的大陸姐姐
我又係鍾意聽Drunk in the morning! 比起I'm not over you, drunk in the morning好聽啲!今次轉風格轉到.. 我個人鐘意小王子多啲
個人覺得drunk in the morning 或者without you做主打會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞