Super Junior 首張迷你專One More Time 正爆相愛相殺討論區(26)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
認同
諗起赫宰係認哥話係軍隊要一個人跳唱晒13個人既sorry sorry
圭姐3年間一直俾個癲佬騷擾 仲要威脅雅拉姐 圭 同佢哋嘅家人
大家可以去雅拉姐ig 個post 留言
@smtown @seoul_police @police_kor_official

癲佬 @hyori35
舉報佢ig
俾友真係痴L線
睇見都驚...

btw希望姐姐可以唔好理呢條痴線佬先
平平安安先左對孖B出黎先
好痴線
仲要佢ig d相令人好不安
唔敢睇佢story
已舉報
條友仲要玩手 好撚癲
叫佢食屎啦 要死死遠啲
要介唔係咁介!
癡撚線 舉報ig都係其次
最緊要係趣警拉到條仆街!
佢story冇恐怖野(我之前睇嘅時候
係用英文威脅緊雅拉姐
大家唔好like佢 唔好follow 佢(其實正常都唔會 但係唔知點解佢follower會多咗)
唔好係佢啲嘢度留言 唔好forward佢啲嘢
佢癲起上嚟唔知會想做啲咩
主要係去雅拉姐嗰度@上面嗰啲ig
究竟呢啲人係咩心態
大家可以send email 俾SM
理由用威脅圭賢
@A_river_of_sorrow po咗海外飯既email出嚟 我跟住咗打 可以俾大家copy:

protect@smtown.com
主旨: 슈퍼주니어 조규현
1) 해당 글 게시일 : 2019 년 / 1 월 / 6 일
2) 게시물 URL : https://instagram.com/hyori35
3) 게시물 작성자 (ID 등) : @hyori35 (인스타그램)
4) 게시물 IP주소 :
5) 게시물 내용 : He threatened to destroy Kyuhyun’s career.
6) 기타 : 첨부파일

第6項係附件 大家可以cap條友/ 上網搵sourse

SJ returns 2 係咪仲未有花絮
o岩o岩睇到
安已不
老實講我地唔理解d痴線佬嘅心態先正常
點解成日被無視
可能sj係韓國人心目中真係nth and nobody

ELF: 自己哥哥自己錫
SJ: 自己粉絲自己錫
呢個唔係一直都係sj同elf既相處方法咩
我就快嘔血 點解公司啲安排可以咁垃圾
今次個post推得好慢
係囉 好鬼靜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞