Super Junior 首張迷你專One More Time 正爆相愛相殺討論區(26)

1001 回覆
26 Like 4 Dislike
快d好番
圭賢去左武道館 好正一次集齊9個人
https://www.facebook.com/SUJUisonly15/videos/527535994394337/
一直想請問呢下係大雲真唱定音響???
呢段intro好似不嬲都唔係真唱
條片d人好似以為真係真唱咁...
就算唔係真唱 係現場聽都會覺得好震撼 會起晒雞皮
金希澈一個韓國人係日本食海底撈
Ig冇live快啲睇😂
#全韓國最愛海底撈既男人
有冇男女通殺嘅完美男人
https://lih.kg/923796

有老崔
旭嘅專 由12月10號延遲出到12月11號
馬始 有財有才又有材
岩呀
今次話日程問題🙄

你地竟然冇人出推po...
點解個個當完兵都靚仔左
今集sj return小旭好好笑!
叫童童好似藝聲哥咁喊 同話東海因爲成日刷牙刷到無左隻虎牙
係公司食緊飯都要揼左對筷子掩住個咀廢事噴飯
到底之前咩事 以為佢比人hack左但又冇開新ig

@Super-Junior韓流帝王
厲旭:入伍後,我和成員們互寄了信件。”對於年過30歲的男人來說這雖說微不足道但其實並不容易
特別是圭賢在訓練所給我所在的軍隊寫信了。互相用信很愉快,彼此的堅定意志也非常多。”參軍回來後經常聽到周圍人說我變成熟了,在演藝人生活了10年之後去了軍隊,一切都很新穎。看到正在活動中的哥哥們,就產生了“我也想留長髮打扮”的想法。更重要的是回想一下自己對周圍的人們的感激之情以前因為敏感和瑣碎的事情而大發雷霆但現在不知為何了好像每件事都變得很積極。”
據說,從部隊回來後,周圍有很多人說他已經成熟。
@藝旭什麼的最有愛了
厲旭新聞採訪片段翻譯
Q:聽說還沒有從宿舍搬出去?
A:我主要跟父母在仁川生活,宿舍是行程多的時候暫住的。圭賢是住在自己家,偶爾來住一晚的程度。和圭賢一起的話,圭賢玩遊戲,我做飯。最近聽說成員們有的房子合約到期要重新搬回宿舍。活動的時候可能就會一起住了。
會一起住會一起住會一起住會一起住會一起住會一起住會一起住會一起住會一起住會一起住!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞