[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (23)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
21:9係中階唔係高階
原本都開心咗一下,但睇睇下話xz4但唔係premium系列有4k mon加三鏡頭已經覺得可信性好低下
Sony pictures和sony mobile鬧翻了的事都人盡皆知了,居然還有婊子想立牌坊?Sony movie 沒有在最後關頭重拍[VENOM],PANASONIC攝影機還給了個特寫,sony mobile的植入要么看不到LOGO,要么剪的只剩下機身厚重的側面,也就湯姆.哈迪紅毯給個正面特寫,包括索尼影像都屈服,你個垃圾還想立牌坊?今天晚上溝通的時候知道這事其實也不意外,之前就被告知過的事,有什麼一驚一乍的,明年你sony mobile網絡營銷走索尼影像的人脈,總算能看了,z狗自有天收,接著砍網絡營銷維護費用,哈哈哈哈哈。真.賤人自有天收。石塚社長和現任總裁做得好
xzp xz1 xzc 開始有pie update
用緊z5,諗住換機,差唔多價錢xa2 plus定xzp好
香港不屬於更新範圍
newflasher直上VN/SG咪得囉,唔通好似XP咁重等佢咩
咁搞完仲有冇volte先
nigga look at XP
唔係應該倒返轉16:9先係正路咩,點解會有人介意
以前覺得iPhone 20

係笑話,點知慢慢變成現實
刷返香港嘅 oem.sin 就得啦
有冇link.. 太耐冇玩android
屌睇返用部xz2p係日本旅行影既相
好多日光日白唔放大已經起渣
有無ching用csl
我部xzp好似上個月尾開始就無左volte
用副卡cmhk又有返
將csl張卡拎去第二部機又有

搞咩....
我都試過有日係咁
重開機就冇事

早幾日個更新 up完之後成個volte冇埋
重開機又冇事

zx2p
有人話flash HK oem.sin都係冇VoLTE
個網有篇提到SONY考慮緊notch設計嘅文又唔提
無期望無失望啦
留個名先~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞