[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (23)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
Samsung 本身就係遲。
你睇下先喇
人地note9/note8/s9個d都已經準時出
XZP啲電跌得勁快,唔知中咩bug
z5p 苦主區
打機熱到HIHI
煎蛋
你用電個到有咩
留意下裝左咩app
大陸app同優化app都會食電
係屋企會有巴焦扇吹住黎打機
優化 從來唔裝呢啲。

入*#*#7378423#*#*睇下舊電仲有幾多
仲係good喎。

而且有用用下開始發熱跡象,以前都無事。
我表示仲有8hrs up sot

不過又真係易發熱咗
都唔準,一低過70定60%就突然開始跌得好快。
邊有8hr咁多
吹都唔係吹咁大喇
菊花出事是好事啊,isp性能本來就不如高通,反正行業進步越來越快,高通的實驗室裡還有很多東西,就看菊花能逼出幾個來,失去imx數字序列首發使用權的sony mobile就別看了,反正沒算法都是白搭,倒是ov和谷歌我是覺得越來越強了,lgd的屏下搞定了,就看ov什麼時候出了,屌死菊花不在話下
避免歧義,lund那些人在裁員之後願意留下來的都去了東京,所以才會說本部正代設計師解聘這種說法,xz2/3系列的設計團隊我堅持lund,色彩由東京完成,反正新的設計師團隊已經組建好了,該負責走人的走人
OEM&ODM的東西,sony mobile本部都快倒閉了。

屏佔比XL3(>92%)>XA3 Ultra > XA3 > XZ3。ODM東西少額頭下巴當然小啦。

XA3 / XA3 Ultra / XL3 全部3400mAh電池起步
SDM660AIE/SDM660AIE/SDM429
FHD+ 18:9/FHD+ 18:9/HD+ 19:9
JDI Full Active Display
6GB RAM LPDDR4/LPDDR4/LPDDR3

側邊指毛

貼牌仲好過旗艦
btw點解唔用s670
XL3 又邊度彈出嚟
好似nokia做貼牌機算啦,出旗艦機做咩(罪大d odm機j到出血)
S9 以家上咗 Pie 未?
部XL3好似幾靚
Btw,依幾部中,低階機個屏佔比仲高過XZ3
我覺得旗艦點都要出嘅,但唔好出咁密就真
我講每月更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞