[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (23)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
https://www.verbatim.com.hk/accessories/mobile-accessories/chargers/3-ports-multi-charger.html

我用呢個usb-c果邊係叉唔到部xz1 \/
叉尿袋同surface go都得 係xz1唔得
會著一下橙燈之後好快熄 \/
我部呢排都認叉頭,唔知搞乜
芒又未撚fix
相機日拍hdr又差
夜拍又易過曝
係得超低光正常少少
Sony機一向對叉頭同線好有要求
Xz2 肯出9.0未
11月中都來
每日一推
都話過年先出
其實升上9.0會唔會仲食電
因為location mode冇咗save battery
十分認同,之前去Working Holiday時部TX 叉開條線死咗,成屋十幾人,咁撚多條線,得一條三叔線叉到
岩先係胃信撚過下部xzp 好撚正
3200幾蚊 呢年買用唔用到下年
我又未試過因為線叉唔到
遲d仲有android 9, 唔介意16:9 真係好用
升完個rom得75%完成度再慢慢fix
大猩猩真心廢 之前50cm跌爆今次徒手都敲得爆
仲係好流暢
不過而家最新版本係咪倒水電 樓上有唔少巴打都有投訴
好想入手 日系風真係好正 用緊iphone都咁話
An機黎計唔倒水啦,只係之前有d update 慳電d
係好日系風,我仲要紅色超靚
以前應該得日系會用咁誇嘅色
紅色真係幾好J
sony xz4回歸日系風
日本科技網站《スマホ評価》引述微博消息,Sony Mobile 預計在明年 3 月的 MWC 展推出兩款新機,分屬旗艦與中階定位。其中,或稱 XZ4 的旗艦機型,將搭載 4K OLED 面板,以及特殊的 21:9 比例,整體相當修長。消息並稱,這款新機將不會採用曲面設計,也不會有劉海,造型將與 Xperia XZ Premium 類似、較為方正,但上下邊框會窄一點。

此外,指紋感測器的位置也會從近來背面偏中間的位置,再次改回側邊,整體設計似乎有回到 Sony Mobile 傳統的跡象。

http://3c.ltn.com.tw/m/news/35075
一早係咁就唔使咁慘啦
不過好似話舊電得3300..但就有6+128同埋三攝像頭
fake news
smartphone info呢個垃圾網成日轉垃圾來源
求其有條不知名茂柴喺weibo到鳩吹新機啲規格,個垃圾網都會fw做新聞
xz1c SG版有pie喇
之前都吹xz3用方正design
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞