[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (23)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
個 4k mon 對上網體驗影響大唔大?
thanks!

搵下二手機先
或者你落電話舖自己上手摸吓先 個個要求唔同嘅

你問上網體驗影響我估你講緊睇片啦
(開youtube/ album之類嘅app先會開4k比你,其餘時間係縮返1080p。雖然有方法改做長開4k但我覺得冇必要)

我用xzp,睇完4k再睇1080p係會覺得鬆散嘅,但都要視乎你個畫面有冇容易比你睇到分別嘅野

例如明顯嘅我搵到呢段
https://youtu.be/Bey4XXJAqS8?t=1648
留意27:29啲水珠

但係youtube嚟講,自己經驗係1080p就穩定60格,2k不穩定60格,4k變返普通架數咁 可能835未夠勁
4k都足60喎
你個上網廢會有影響架
同埋835睇1080hdr都會跳格
買二手咁危險?
谷歌爸爸才是真的強,幾個新出的相機特色幾乎都是索移曾經推出過的功能,而索移的實際功能卻遠不如宣傳片,谷歌卻做到了,難怪給這個特色的半導體選擇直接和谷歌合作了
好心sony就炒撚曬啲Engineer佢啦
你講日本仔定肉丸佬?
真係大聲咗啲
華為同sony都係用lgd oled
但mate20pro既垃圾到泛綠,xz3就咩事都冇
Sony到底課左幾多
電視用lgd oled panel,嗰度應該課咗唔少,點都會比下面掛
有無人用csl 突然只係掃到3g network
有無xz3 巴打 試到 9.0 讀卡位 快?
得xz2p有? xz2乜柒都無
有咩app 可以試?
有冇巴打想要xz3 原廠揭蓋殻?綠色
性價比高。
XZ1 係有側指紋最後一部,電都ok。
我用緊希望頂到sony 出返側指紋。

(最緊要呢部無乜新功能,d bugs de 得七七八八)
結果買咗 XZP 黑色, $31xx算係咁 希望冇伏
仲用緊z5
不過舊電開始勁倒水
又成日30%熄機
想問去邊度換電好啲
csl又發咩神經 慢左好多都算 同一張卡插落xz到有volte 插返落xz1又無
淘粒落嚟自己換或者上 CS 問下
咁唯有淘寶電
打咗去sony
話z5電無現貨
要等
咁緊係等
買過部la,xz1 3000以下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞