[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (23)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike

sony個雙鏡終於有d用
1s都影到咁清
香港?
日本熊本
邊部
趁尾水入手XZ2C,幾好用,係墜手左少少

手細撚,以前用過Z5C(810奶曬野 ,就咁返工聽下spotify whatsapp都可以lag到crash埋) 覺得今代好撚進步,尤其個mon唔係720p

利申呢幾年用過iphoneSE三叔S8
iphone7
有無巴絲係電話度入過Suica卡?係香港用vpn搞唔搞得掂同要點set ?

淨係搵到iphone教學
雙鏡會有邊部呀?

XZ1
咁快尾水?
百記冇貨要訂,問過其他都話賣埋唔賣
仲林住等佢跌破3千先入手
Xz3 個mon好撚靚,終於有部Sony 係買得過
可能有掛,唔清楚個市
中bug點搞,XZP叉爆電之後八個鐘頭跌咗四成電,中間着mon用過一個鐘
電池入面寫手機閒置前景用足八個鐘11%電,計埋android system用咗25%,點搞好,已經重新開機同清過play service
同問,上網又唔多覺有人講。
諗諗下可能係最近個update,on9
要來鞭屍一下,你翔索尼移動的今年xz2、xz3系列,這個系列花的錢可真是不少啊,從設計到用料,尼瑪花的錢都是xzp的好幾倍啊,還記得我在xa2上市後怎麼說麼?設計要有傳承,本來xa3也是駝背的。哈哈哈哈哈哈。拍板可行的領導現在活得還好麼],設計團隊死的活該啊,全員辭退,內部反省可真的痛快
仲有我部機個WiFi好似越黎越有問題,睇YouTube都laglag地,打打下機斷線
xz1/p/c 9.0update delay到7號

聽住先
xz2有冇淘玻璃貼介紹冇伏?
張膠貼起曬波浪紋又凹凹凸凸 同埋大家用咩sd卡
錢又用多左,樣又樣衰左
Btw,XZ4係咪會大改設計?
sony個rom真係寫得好撚差
用xz2p係日本連車上面既藍牙聽歌
連又難連,iphone等10幾秒連到用得
xz2p連約分鐘都未得
如果比人連過又會連唔返
再唔係太耐冇連(個零2個鐘)又會連唔返
想再連返要重設部車個player藍牙系統先連得返
屌少少野都搞唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞