[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (23)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
其實好簡單,zoom咁計都係digital開始先慢慢多咗人玩數毛。老實講大部分人就算曬相都係曬4R,細節又睇得幾多…影相關鍵都係Composition…
咁個前題咪就係講電話隨手影邊部好d, 電話影相唔通仲同你數毛又慢慢執?

即係我討論緊搭的士定搭uber快,你話要快就要用直升機,咩車都冇關係。你話你係咪on9?
我地退後番一步睇.

首先你認同如果真係影相, 就直接用相機. 呢d 你上面自己講, 係咪? 手機係d 求其影, 手機先食既用途.

你覺得手機先食既相, 要需要到有幾靚哩d 相? 擺係facebook d 相個size, 你搵部iphone 6 黎影都夠用有突. 所以番番你個問題, "咁個前題咪就係講電話隨手影邊部好d". 基於用途係求其影同手機先食既用途, 同睇到張相既電子平台, 其實你買部小米影都一勼樣.
我邊部就手用邊部,影相差嘅先要靠器材,靚唔靚關解像度/dr 果d硬性條件事架咩?

我去旅行用iphone7 都影到d好滿意嘅相

所以話你。。。

5898$ 但要有6個月合約
等兩個月先買la
等下都正確
其實係咪會出xz3 premium?
係個os 慳電
唔關部機事
話說xz3有得影raw未?
同埋佢又唔個抽起咩贈品
他送的是銅級計劃,要加錢啦,要在選計劃時看受保條款。
No
點解好似覺得iPhone好似成日都生硬咁推到好光好清 但係扭曲晒d顏色咁
定係我睇慣左sony味精
我再望下先
iphone d色先最接近真實同人眼
sony由xz2開始個相機味精左好多但冇三星咁重手
如果以前一張相係加左10g味精,而家新算法就係加左50g味精
仲用緊xz 覺得貼近過iphone
但係一拉大就油畫
有冇xzp升左8.0之後用唔到hotspot
無事
仲成日share比iPad
我都唔sure係手機定係電話卡問題
巴打用咩電訊台
出xz4都未出xz3 premium
xzp 由smt轉咗做3
會唔會係你都用smt
其實上唔到網 所以以為hotspot壞咗?
因為smt成日load空氣
睇過其他post發現似乎唔單係sony同佢唔夾 其他牌子都會
我都係近排轉左3
我唔知係plan問題定android 8.0問題
但轉會個下都講到share到wifi
晏d試埋另一部機放唔放到wifi先
我轉過apn都搞唔掂
爬過文有d外國佬都有同樣問題
如果唔得諗緊洗唔洗拎去整
幾時更新?近排?
有無restart部機?
有無試埋 factory reset?
47.1.A.12.270
restart有
factory reset未得閒試
試試backup後restore啦
BTW好似就算講明唔share得 其實都可以share
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞