[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (23)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
佢地係真係無技術.

XZ2 係sony 有史以黎最撚大獲既設計, 日本係全方位屌, 屌撚到係個銷量新出個陣會差過上一代. 照正常道理, xz3 應該都攪左俾人屌得最衡既先, 係係機身厚而且重. 就算貴料都應該要用架啦, 係存亡戰喎. 你睇新聞都見, 佢地黎緊XZ3 同XZ4再攪唔番掂, 係會接左xperia 個brand. 唔出手機.

咁你賺少d 都要塞到最靚既野入去, 減低個厚度同個重量架啦. 存亡戰喎. XZ3 見到啦, 係減左dd. 都未有耐追到 Samsung 同 LG. 佢地係大獲架囉以技術黎講.
咦 又係你個柒頭。做人冇邏輯同智力真係死罪嚟

有就有冇就冇,樓上巴打話冇係講到冇嘅理據。冇同有但唔用係兩件事,你睇你幾樣衰,上次俾我屌到輸晒而家都仲唔憤氣,咸魚想翻生

唉 唔再多講喇,廢事又俾其他巴打話離題,但明顯今次係你想挑機
xz真係衰在820,同z5衰同一樣嘢。
仲要半年貨仔即刻畀Sony整部xzp全方位塞死咗,跟手再黎一部xz1,兩部最成功旗艦(主要又係粒u),搞到xz即刻變咗最短命旗艦
本身三星note 7都可能會奶嘢,不過佢自爆咗,間接算係抹殺咗820旗艦呢一年
見大家咁講

係咪應該要再買定多一部XZ1等依家用緊個部XZ1死做後備
諗緊xz1定P
xz1全金屬但容易變彎
xzp雙鏡面但側邊容易甩漆要take care
但係 XZ2 官方都寫係 Sony 的終極工藝,只可以話佢針對嘅客群好特殊
ambient flow冇一定厚度就冇意思
btw up咁多做乜 出年咪見真章
無技術 笑死
其實XZ2部機咁柒佢都肯推得出黎賣 我真係R爆頭
學蘋果cut 3.5插頭
本身個側邊指摸幾好又放後面
放後面都算 屌你放中間 點撚樣用
終於肯將上下巴縮短(雖然都係厚)
屌你老母 到中間又厚左 好似電池發漲咁
影相同samsung/apple畀重係慢
得64GB 無128/256畀人揀
唔係減到$4198 邊會有咁多人買
上面都預左呢2年xperia搞唔掂就唔做手機
只做內部5g整合部門
點會冇技術呀
係肯唔肯用錢係正確地方姐
今年xz2/xz2p個鏡頭成像已經好左好多
但個設計團隊垃圾都爆
睇完XZ3實物好想買
酒紅色好靚
但係理性d諗 部機完全唔值
等下年,仲64gb
"Liquid surface" 本身係幾好,但sony...
Sony機唔係不嬲都半年換代?
XZP上年年中出,今日就己經去到XZ3
今日睇左xz3, 係好睇既,如果係上年出的話一定大賣

而家對手D機都出緊全屏咁制,而家先出部咁既野,上下兩行真係睇到都冇引
仲要話咩AI側邊操控,連個sales都拉唔到出黎拉左四五次先成功搵到個位

6500 真係落唔到手,真無sorry...

制申用緊z5p 壞左相機
premium 18個月x1
AI側邊操控要時間適應
只要點落邊框同芒中間就得
側面返回

Sony 設計師真係好鐘意屈埋隻手指
用多兩用發現都係去返home開仲快
跟本舊野係冇咩特別,但就話係新野拎黎做賣點。。。。
因為冇賣點
除左塊芒
lg呢年係咪食左春藥
個poled質素高左咁多既
打側又唔變色
已訂綠色,好似好唔理智
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞