[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (23)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
又要等幾日先拎得上去整同拎機。。 今次應該成部換過俾我。。
唔換屌爆佢啦
佢地整完會有電話打嚟做調查,唔會真係屌爆佢
xz3個廣告又幾好
日系廣告

https://youtu.be/gEw_C4H7WTc
話撚左上完tso 99.9%要翻手
nonono
要入廠最少3次先有可能換機
你真係信個水密?
整完即入test mode check左先喇
放心今次已經係第三次 TEST MODE 點CHECK?
3次係基本,佢唔換你屌佢都冇用
*#*#7378423#*#*
三次真係基本 兩部SONY都整左三次 部XZ2P仲有可能破記錄

SORRY 入到去CHECK D咩?因為我都係叫我的妹去整所以唔會第一時間拎上手
呢個設計根本係垃圾
浪費空間講到口臭
為左手感犧牲太多野, 完全冇意義
呢幾年電池技術根本冇乜突破,上過新聞嘅都未商業化到
li-polymer最安全 日本專利 全世界無人做到 100%唔爆 sony尿袋就係用佢
我第二次就換
仲要其實我人為入左水 雖然當時以為係烏糟左拎去洗入左水
Thx。Google咗,原來又係Sony發明
係 新舊鋰離子電都係sony發明
li-polymer比li-ion好係防爆 輕薄 衰退低
Cls Sony收收埋埋咁鬼多專利發明,偏偏唔搞好整合,玩潛龍勿用
自己做探索者,啲彩就留返其他廠攞,Sony
收專利錢仲 fapfapfap
係撚,咁多年試過三次入水都係即換
你打開防水蓋再沖水先叫人為,唔係既話係佢問題
我係
當年xz ge事啦 佢都照換 可能知自己裝得柒
而家部機都因為成個mon面版q起左退左役囉
都唔使佢寫好隻app,肯畀人用Google camera已經夠
講真Sony自己隻相機app啲色就幾正,味精重但望落唔難睇。但佢啲相真係放Facebook睇下幾好,一zoom就出曬啲油畫味出黎。xz2p雙lens叫有改善,點知xz3又唔肯玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞