[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (23)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
幾時先識爭氣呀
想問吓xzp膠邊甩漆係咪都係例牌保養唔包?thanks
我搵左部影相好既手機好耐
原本已經想入 pixel2
但果陣入左 xzp 冇耐
所以 pixel 3 幾核突都好都預左入
何況 pixel 3 個 Mon 同 xzp 個 Mon same size 又細咁多
方便我插 stabilizer
從來冇諗過 3xl
google用ai 影相係獨步天下,sony就算相機經驗幾多都好都其實係靠硬件多
sony係有技術,不過唔好搞錯
sony mobile=/=sony
講到口臭

反正sony同sony mobile之間個距離一定冇sony 同Samsung 之間個距離咁遠

我夠知佢地冇share技術,同埋講緊sony 相機都係靠硬件撐起多過軟件
呢部早半年出差唔多,冇正常人會想買部唔夠半年spec就會落後大部分主流旗艦嘅「gaming」機
可能細廠始終爭唔到頭幾批新U
sony 同Samsung 之間個距離咁遠?
有錢就係老闆
sony mobile 係半導體眼中只係塵
Xz3塊lg oled又比人吹到好撚大
現在係mk貼左塊玻璃貼,感覺好過水凝貼太多了,又平好多
Xperia 影相係真係影相
其他廠當影相係畫畫

根本無得比,只可以話 SONY 唔識遊戲規則。有無見過 C, N, S 會出一部內置 AI 嘅單反/無反?
講緊個技術共享嘅可能性呀,sony 俾野sony mobile 嘅可能性一定大過俾samsung嘅可能性啦下話。

同埋sony有咩攝影方面嘅軟件技術比得上google? a7系列個進步已經係靠硬件堆出嚟啦。

大佬xz2p個電池保護版咁厚
好難唔重架喎

試相
個頭側左超過90度

痴撚線樣樣零件都整到咁厚
MySony會員專享優惠價: HK$6,198^

已經減緊
賣到咁撚貴都係li-on電
賣到咁撚貴都係li-ion電
唉...又要上黎呻下,話說上個POST部xz2p 個鏡頭甩塗層之後去換左塊背板, 今日發覺部機入手個MON發哂神經咁亂跳...又要走上去維修中心整
唉...又要上黎呻下,話說上個POST部xz2p 個鏡頭甩塗層之後去換左塊背板, 今日發覺部機入水個MON發哂神經咁亂跳...又要走上去維修中心整
所以話tso...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞