[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (23)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
我其實幾鐘意Sony唔跟潮流去堆lens,今次pixel都話畀好人聽其實單lens已經好夠用。最弊人哋有隻靚apps,罪大就用隻垃圾apps,畀咩硬件都死啦,我都幾想睇下如果有得用Google cam,我自己部嘢可以去到邊
sony mobile唔鬼用靚野
連li-polymer高密度電都唔用
你好彩喇
呢到有人整4-5次都唔換
其實我覺得冇咩準質
xz3又唔係premium
如果xz3有雙鏡xz2p點賣
單lens我都收貨啊,如果佢隻app有Google cam嘅質素
d日本仔真係好撚守舊
連d權限都唔開比人用
你個算法咁垃圾邊有人偷你
sony手機影相好= 豬乸會上樹
Root完即刻廢咗隻app仲要冇得救翻真係得罪大一間廠會咁玩
各位巴打,64激唔太夠用,請問點把程式及相自動裝在sd卡?
相可以
app唔得
root冇問題
係解Bootloader先會
未見過一間廠會將個算法放落Bootloader
xz2p舊電用左3個月已經得返95%
xzp個陣用左成9個月仲係100
軟件寫到咁係好難, 相反堆lens就真係比錢就得
super res zoom原本係scientist 用黎影月亮定火星既方法黎
講真 專心寫返好hdr algorithm 有簡長開 唔洗下下手動
之後將xz2p 雙鏡加返ois, 手秒快門去到四秒
咁已經完全升步,開發成本低 效果顯住
講真 專心寫返好hdr algorithm 有簡長開 唔洗下下手動 之後將xz2p 雙鏡加返ois, 手快門去到四秒
咁已經完全升,開發成本低 效果顯住
乜原來root機會廢相機
好似今代先無端端換li-ion
以前不嬲都用梗li-poly,近幾代印象中仲係li-poly
想當年他牌仲用li-ion時SE已經用li-poly
真係好戇鳩
屌你老母肥旭發雞盲
睇真啲仲係li-polymer
xzp個陣仲係li-poly
XZ3都仲係
部XA2用到我就嚟崩潰
成日收唔到訊號 喺屋企都打唔到電話
去smartone換埋sim卡都係咁
最衰佢係有時得有時唔得
到時去到check唔到有問題點算
由買機到而家無正常過 不過中間有段時間用返舊機無理佢 唔知佢會唔會當係我整壞
屌部xz2又有問題,係咁斷觸,上次個sensitive問題搞咗成個月最後dix咗終於叫打到機,依加唔知係更完新定點又有問題。
仆街一世唔撚會再買sony機,買咁耐無開心過
呢幾年電池技術根本冇乜突破,上過新聞嘅都未商業化到
li-polymer最安全 日本專利 全世界無人做到 100%唔爆 sony尿袋就係用佢
好似今代先無端端換li-ion
以前不嬲都用梗li-poly,近幾代印象中仲係li-poly
想當年他牌仲用li-ion時SE已經用li-poly
真係好戇鳩
xzp個陣仲係li-poly

一直都係li-polymer, xz2p都係
重睇條片啦
你點 check
屌你老母li ion係撚我講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞