[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (23)

1001 回覆
12 Like 5 Dislike
一諗起再跌 成個玻璃背面就會碎曬就唔敢再裸跑
用咁多年電話都係裸跑
依家xz2p裸跑
之前去百老匯買果陣幫我貼左張垃圾MOON貼
依家諗緊買帑納米液之後真裸跑
裸跑擦到花曬 雖然性能仲好好mon又清 用咁耐未壞過
但係外殼就 所以要買返個case
一撚樣,諗住裸跑三年再算,唔壞想用換機大法都用唔到
一諗起再跌 成個玻璃背面就會碎曬就唔敢再裸跑
用咁多年電話都係裸跑
依家xz2p裸跑
之前去百老匯買果陣幫我貼左張垃圾MOON貼
依家諗緊買納米液之後真裸跑

由z3+轉xz就2年,諗緊買xz1好唔好
xz2同xz3個樣太柒,唔會考慮
平時唔打機,用黎上網,睇片,上下fb個d, 見2千尾幾抵
一路中意sony個樣,點知xz2同3個樣變左咁
去馬XZ1啦
而家邊度出最抵
見凶宅$3098,仲有無大舖再平d?
見樓上有人話cmk$2698,我上網睇話係陳列機,究竟邊度出好?
去特約細行問下有冇貨
i mobile啦 行貨得黎算最平 價.com 2790 實際可能平d添
出新機計仲要考慮埋鳩通粒u到時會唔會伏,810 820咁就吃得屎,所以罪大真係唔敢狗衝
數記xz35998
就咁買定要上台? 6k 樓下我可以出手.
xz呢個價都係趕客
淨機
睇左website, 都係送太多垃圾. 我唯一需要既係一張64GB SD 卡 同個套就夠. 我諗仲有得減. 我估12號個日, 應該有其他舖賣得平d
smartone好似冇sony 送咁多野,但smartone自己俾個爆mon保險又好似唔錯,又平600
極!厚
精選價
豐澤XZ1平XZ1C 1蚊係咩玩法
早排衛訊 xz1 $2998 入手先係皇道
仲送好多野

利申:愉快使用中
點解xz3 唔出細機
因為以依家索尼嘅技術,細機又要有大電起碼要10-12mm機身,太厚重冇咩人買
明明xz1xzp都好地地 點解會搞到咁柒
其實xz3唔係熊貓色 個指紋位再整好啲我已經可以比錢 仲用緊xz咋
點會冇技術
係唔用靚料女姐
係啊係啊,好似相機咁嘛,咩都有咩都唔用,即係冇
熊貓色真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞