[有圖]有冇巴打用緊真無線藍牙耳機??

647 回覆
51 Like 24 Dislike
最廢黎講?
Audio-Technica
咪一鳩樣,要靚聲就買副嘢,買間房裝修,聽乜柒耳機

等緊
根本真無線就唔好用

比個盒以為好方便 用落一樣麻煩

左右耳又成日有問題 又delay

之前用隻 e8 講電話又唔得 最後左耳出埋事

而家用隻有線藍牙 e6 又唔delay 又好聽

平時掛頸當頸鏈 又型又方便

藍牙耳機玩左十幾年 咩問題都fix曬

真無線先年幾 問題多多 過多年先用啦
65T唔洗諗住用黎講電話
Iphone 7 plus喺兩某大連鎖店試
音質:E8>Onkyo>SSF>Sony>IconX>Airpods>Dash Pro
連接品質:E8=Icon X=Airpods=Dash pro=SSF=Onyko(室內比較穩定唔會斷,用手蓋住左邊唔會斷)>Sony(部電話拉遠少少已經疾,用手蓋住左邊即斷)
w1000真心唔值過千蚊,出唔到街用
用緊 4

65t
耐唔時左邊會有noise
但整體都滿意同帶得幾穩陣
音質唔得
音質先決唔會買佢
我想問我買左個zolo liberty+講電話得一邊有聲係咪正常?
用b&o ,聽歌幾好,但通話唔講大聲d,對方係聽唔到!

同埋無咩斷線問題,日日搭一個鐘地鐵,

4-5日先差一次電!

同埋真無線耳機傾電話收音差死症黎,好多隻都係咁,

三叔果隻,boss,之類都係!
窮撚用緊soul st-xs
我隻sony用左差唔多1年 完全冇你講話好遠用唔到 行緊路自動降燥 音質不錯 係有d位多wifi/電波就斷一斷右耳 唔會過10秒
用緊Bragi The Dash Pro
幾多黑科技 幾有趣 穩定性幾好 戴得都算舒服
音質就見仁見智 我覺得算ok啦
用緊Sony最新果隻700N,感覺唔差
有朋友用緊65t用到屌哂鬼
e8夾xs有冇問題? 通話會唔會窒/細聲
係咪10月有?
邊款隔音最好
Jabra Elite Active 65t
巴打點睇?有意想j
Jabra 最難聽
音場窄到
用過elite sport 一星期 頂唔順
而家用anker liberty lite
唔好話音質
唔delay已經偷笑
Samsung gear iconx幾好用啊 有4g內存
Earin M2
好用好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞