[有圖]有冇巴打用緊真無線藍牙耳機??

647 回覆
51 Like 24 Dislike
你游水就係
真藍芽 又要唔斷
咁就唔係比多少少架啦wo
評你老母 支那仔死番去支那論壇問啦
https://www.indiegogo.com/projects/aria-waterproof-earbuds-bluetooth-5-32h-battery?gclid=CjwKCAiAz7TfBRAKEiwAz8fKOKsJgeG8yrzBgJk87bi4NLDk01L74clU2dWEP40TOeolVt43pgWMZBoCeXkQAvD_BwE#/

我想買呢隻, 但唔知有冇伏
第一次用眾籌
我見佢有BT5.0, 同noise canceling 已經match 到我要求
用過noise canceling 耳機返唔到轉頭
用緊bose 可掛頸果隻
前排門市特價10xx入手
聲靚 藍牙耳機算係咁
少斷線 但有時候係地鐵站想駁返電話 佢會搵唔到
可以講電話 但佢收環境聲>人聲 呢樣要屌
假無線同真係無線其實有咩分別?
求指教
角落頭有2個好好人姨姨有隻貓果間有得試
格價網 4/5星店係咪應該無伏?

想去9衝65T

大鋪都過千,果堆就980
入耳式如果覺得唔舒服就換對耳綿,
而家隻隻都有環境聲咁滯
airpods存在意義只有講電話比較好
已經有貨賣?
有得試,下星期先有貨賣
想問最平個隻qcy t1c 起邊有賣
等佢正式出再買好過,我已經瀨左幾次kickstart/indiegogo
正式出就唔買啦,咁貴
google 第2/3個result已經有

唔建議買qcy t1c,review唔好
我自己依家觀望緊小米隻airdot
等緊reviews
咁你要自己比較下風險
我個人瀨幾次已經蝕左超過800USD
我依家寧願正價買
大家E8真係無問題咩 我個隻係街聽個陣 連接真係好斷下斷下 如果我唔拎住部手機
買咗 JVC XX 系列TWS:

https://www3.jvckenwood.com/accessory/headphone/special/xx_wireless/

低音有力,高音有啲齒聲,冇乜甩線,打電話得左邊聲,Youtube微量lip-sync問題,輕身好戴。 $1180
咁應該係你對E8出左事,我都用梗但連線無敵
Btw,提提大家B&O係全球保養(小量國家唔包,例如中國)
所以可以放心買水貨,香港官方照保
香港邊間買水貨比較好?
Price.com好似有list, 我望就唔太見黑店
唔該哂
個樣幾好

https://www.soundguys.com/earin-m-2-review-18288
Earin M-2
用緊呢隻 單動鐵 冇分左右邊 可以單耳用
除咗價錢真係偏貴同得基本防潑水之外都冇咩嘢可以挑剔
有d人嫌佢唔隔音,其實佢就係特登唔隔音比你工作/日常生活戴住都無影響

呢句野傻的嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞