[有圖]有冇巴打用緊真無線藍牙耳機??

647 回覆
51 Like 24 Dislike
你地點睇b&o e8
利申 想入手
咁Fender PureSonic Premium Wireless Earbuds值唔值一買
之前用ATH-IM70
一隻jabra elite sport功能上已經屌打airpods, audio transparency/GPS/外型,價錢同airpods 一樣,咁你話我聽點解我仲要選擇airpods?
jabra 65t 領域8xx
行定水
通話好似 airpods 好啲?
airpods + iphone 係無敵,airpods + android 唔知點
airpods +s8我淨係試過連接到,聽歌控制冇問題,其他唔知,冇詳細試

基本上true wireless通話我只要求唔係同人係山窿講野就得
打機既話
65T會唔會有DELAY?
好似係佢自已整
佢叫我去觀唐
想問啲人聲,低音同講電話得唔得?
其實好睇你咩人,基本上用開iphone 就用返airpods 最舒服直接,咩都唔洗諗,用就得,唔會係最好,但就乜都做齊,收到音,冇delay, 唔會斷,長氣,正常聲

個人黎講想認真聽歌唔會係街聽, 本身用開dash pro, 最後都放左佢換airpods, 完全冇野要考慮, 同以前用3.5耳機一樣咁簡單,即刻舒服哂
用緊sony sp700n , 除嘈幾好,又夠細粒,連埋個盒都唔會好阻訂。 本身都有bose, 不過太大。
E8 我都想買
星期六岩岩買65t 衛訊1063$
打食雞無 feel到delay,音質我覺得都幾好。之前用開ue tf10 pro
巴打聽歌用開咩mode 低音?
有無D講電話無咁多雜音
對家淨係聽到我背景聲
用左b&o e8半年左右,感覺良好
兩樣唔好地方:講電話收音好差,個盒好”銀”褲袋
用緊柔和mode btw 65t個盒好難開 好心佢用磁吸喇
幾時先有airpod 果種技術
左右同步接收而唔係右邊接收傳去左邊
高通年初出左chip但依家仲未有廠出
咁平?有咩優惠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞