[有圖]有冇巴打用緊真無線藍牙耳機??

647 回覆
51 Like 24 Dislike
隔雜音、對方收得清?
我見佢都係單邊耳款多,想揾兩邊
上年買左THE Dash Pro...2200

收發同果距離都算可以接受...但都係唔可以用嚟做運動,好易甩...
但最最最最最最大問題佢個叉電同電力顯示問題...成撚日話你叉唔到電又唔顯示...個顯示燈得三隻色成日誤會佢係叉足電...總之用落就會覺得個叉電盒接觸得好差...攪到成日無電!

所以大家千祈唔好中伏...
差d就想買嫁啦 係今日唔得閒去試
我見the club 特價緊200分+1999
都係諗清楚先
我覺得ok ga 個陣
我印象通常聽電話既耳機都係單邊
你見d 送貨司機都係單邊多
Jabra用用下去電好快 舊電好唔com
地鐵用有時會斷線
利申:用過Jabra掛頸式藍牙耳機
用緊 bragi the dash
冇上面講既叉電問題
我係鐘意佢細粒
唔會突舊野出黎
音質我可接受
係講電話真心廢
而家我都係齋聽歌用
要講電話就直接用返電話
垃圾到仆街
學人玩OS
搞到唔同人有唔同BUG出現
仲有藍牙又廢到仆街 馬路燈仔就會疾到你嘔
又貴 扮驚貴
有人左耳機會聽聽下失控 係咁長嗚
有人左右藍牙唔識同步連藍牙
有人一定要左右一齊用先連到 明明應該單右耳都用到
叉電你要落岩位先叉得好
唔係差唔到 而係好易錯位 就接觸不良
最大鑊係如果你叉足...但唔用的話佢啲電係KEEP唔到一路流失...
用緊bose
我就覺得好正
但啱我對耳唔代表啱你
最好自己去試
戴得舒服最緊要
Jaybird Run 有DELAY ,運動聽歌就OK
唔係平時睇下IG 都唔撚掂
https://www.facebook.com/outdoorlivingshop/videos/280616085886486/

呢隻點睇 藍牙5.0好似好緊要 以下果d都會有斷線問題
佢 d qc 係好垃圾
果陣新買返黎
聽聽下會有 pop 聲
去 support 換完冇事
返去升完級又有返事
之後又要去多次
又要再換
換完到而家都唔敢升級
叉電果個問題係你地未放好 je
用緊active 65t,
聲ok, 好話215, 差過im02
睇片冇delay
跑步ok, 唔會唔舒服
電量ok, 未試過用到冇電要返盒
外型比其他細隻

但係用左7日就壞左, 返盒唔識斷bluetooth, 換左隻新既開心使用中

Btw 你唔好預用隻mic 傾電話, 唔係好收到聲, 只係可接受程度
用緊BRAGI THE HEADPHONE
都還好既, 係間唔中干擾到,同埋好快無電
淨係聽歌來講OK, 但係通話真係垃圾

前排過保前壞左換左對新,希望到到下一隻AIRPODS或者近似功能好配合IOS用,又隔音又通話清晰既推出
睇過d youtube review
crazybaby好似雖然係4.0
但好似connection都唔太差
用jabra elite sport 2跑步,甚至踏單車都唔會跌出黎,本人每人番學踏單車都係用佢
補充一句,呢隻起碼講到電話,對方亦收得清楚,其他品牌,講電話就真係麻麻,我試左好多牌子,先決定買佢
用緊e8,音質一般,斷線絕少,最唔滿意睇youtube有delay(不過好似其他牌子都有呢個問題)
我見佢粒野真係好細,乜真係講電話清楚咩
講到,我平日放學係地鐵度打電話,對方都收到,因呢隻都好似有4個收音咪
我係衛訊買用會員有9折
幫佢戴完套
要憑感覺去放得好唔好咁就仆街啦
放得好唔好都會閃幾下
戇鳩到極點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞