[有圖]有冇巴打用緊真無線藍牙耳機??

647 回覆
51 Like 24 Dislike
唔理價錢,真正通話最好既係邊一隻?
AirPods完勝其他啦,
其他都戴耐左會唔舒服,
AirPods做到長戴一日都無感覺,真正融入生活

題外話,有d人嫌佢唔隔音,其實佢就係特登唔隔音比你工作/日常生活戴住都無影響
買咗iconx 2018夾note9用
連線質素好滿意,番工放工地鐵超多人都冇斷冇疾
音質唔識評,對音質唔高要求,覺得夠好了
可以較大細聲好方便
電話好少冇乜點試但兩邊都有聲
65t 打電話果陣係一邊出聲定2 邊出聲?
Jabra Elite Sport
對true wireless唔撚見都幾係野丫
兩邊
65t其實iphone用都唔差 但係airpod ios真係完勝
有airpod 2都想買返隻玩
但有巴打 又話連線好差 一人多就收皮 ?
但漏音 即係唔會好似in ear個種隔音 漏聲?
Airpod 係唔係唔隔音?
其實airpod不嬲都係connectivity最好 音質又唔算好差 樣其怪 但係咁設計先做到咁穩定同收音咁好 我都想用 但係問題一在都係在於 你冇隔音我出街聽條毛咩
sony wf1000x,如果升左2.0 ver.都唔係咁差者,係上次入apple store果陣狂斷過一次。平時用行街搭車冇乜問題。

不過得每次用得三個鐘電,唔可以單右耳用有啲麻煩。。。
你都on撚9,你漏聲嘈到其他人呀
不如直接係speaker播啦
其實唔關人多事
2.4ghz果段頻譜一有干擾 藍牙耳機都會收皮
Anker依隻 我覺得抗干擾能力係差少少
但係又唔係真係好影響到
咪撚on9啦,識分漏聲同唔隔音未?
想問下m2點睇,有冇人用過多唔多問題,有冇delay?
唔好意思,我一隻dash pro 已經完全解決哂你所有問題
睇返篇文18年2月出,dash pro17年9月上市,個作者坐左幾耐

利申:用左dash pro年幾,日日係銅鑼灣返工
巴打想問下如果用iphone 睇片會唔會疾
rha都出左隻
打機d聲無delay?ios
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞