[有圖]有冇巴打用緊真無線藍牙耳機??

647 回覆
51 Like 24 Dislike
The dash 第一代斷到痴左線
The dash pro先有改善
唔會,跑街跑機都試過
係taobao買咗299人仔
音質同iPhone 果條差不多 屬有聲級
但斷線問題不多 係旺角 同九龍塘有幾下lag
自動連線等等都ok
有個差電盒 返工放工基本無問題
有冇風ath新果隻香港會唔會同步同日本一樣9號出?
巴打有冇link呀 感謝
同埋想問吓啲聲有冇擴出去 以前用iphone個條 開大少少聲 隔離嗰個都聽到
你taobao search “蓝牙耳机 双耳超隐 小型 无线” 就有

隔音都ok
買左個幾月 終於到貨 地鐵都唔會斷線同疾 5.0真係唔同d
https://youtu.be/C8r7xcVuGwU

想買呢隻 內置4gb 但搵唔到有中文開箱
用緊Jaybird 隔音正但講電話真心廢 lm換
我都用緊呢隻
我都用緊 係多人地方聽歌,就會係咁斷connection
用落ak70到會疾下疾下咁
JABRA ELITE SPORT
不過一定要換耳綿
原裝個隻太淺 入唔哂耳 隔唔到音 又會跌出黎
但換左既話每次放入盒都要紋番舊綿出黎
jaybird
講電話 whatsapp錄音
sony 垃圾到嘔,
sp900一出果陣有免費試用5日, 我試完之後真係更加覺得sony垃撚圾
易斷, 用 spotify/ig 都有 lag , 音質又唔係特別好
我本身用開 65T, 試完 SP900 之後覺得 65T 真係好抵屌
而家65T 行貨$99x 都有, 抵屌好多
Sp900剛剛出香港好似仲未有行 sp700 就聽過係伏

同埋如果我想要埋內置擺到歌既真藍芽仲有咩選擇?
QCY T1 青春版啦, 人仔99 抵屌
收工係街帶反而有時會左邊無聲半秒 已經比我之前隻幾百蚊淘寶貨好好多
一千蚊貨仔 我收貨嚕

同埋我係用手機連 1000蚊貨仔
手機我沒咩問題係用部player就出事
諗緊換個部player
用過sony
連接垃圾
淘寶貨都做到左右可以單邊使用
佢竟然都做唔到

你覺得智能降噪有用都得既
但佢轉mode個陣會響一聲
即係你每次上落車,可能連停車開車都doo一下
新手一問,爬文見到討論delay問題唔多,多數係討論音質同續航力,想問問除左airpod之外,有邊隻真係做到零dalay
其實冇..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞