[有圖]有冇巴打用緊真無線藍牙耳機??

647 回覆
51 Like 24 Dislike
放心,聽到。開三四粒鐘會唔累。
反耐我想買個俾老婆,入來睇評語。打算買4。

巴打無帶眼鏡提意買plantronic 5200.
我只能用3200,少一個mic.
Soul ST-XS講電話垃圾同粒電差啲之外其他都好滿意,啲Bass唔錯
我都係用緊4
感覺良好 不過缺點在 按鈕制長禁隻耳會痛
用緊jabra65t 音質真係好靚 隔音好好
我又冇聽電話同唔防水嘅問題喎
最多人讚就係65t
Hmv 呢排見到有隻$599
有冇巴打有包膠?
我唔見咗Jabra Elite Sport個盒 可以點做

plantronic backbeat go 3好冇用
想做運動用
除左室外講電話同YouTube app delay
非常抵屌

Ps 換左耳綿
等sennheiser準備出個隻
用緊1
想要無咁突出黎+靚
有無巴打推介下
岩岩係amazon買左 E8

Youtube睇片會唔會有delay?據聞好海鮮有D完全無有D有1ms
其實正常叉足電可以用到幾耐?
請問下 哩隻賣點係d 乜?
無他嘅, 真耳機大廠出品而唔係濕鳩KS細牌子野
大廠出品至少有期望係度, 音質期望都高D
外型更加係100分, 最緊要係細, 戴起上黎唔會好奇怪
65T好用但帶得耐就耳仔痛
有咩耳棉推介?
最近日本1400hkd買左WF-SP700N黎玩
音質呢個價位算唔錯 係bass略為多左
connection黎講 斷既只試過一次
而且係鬧市多interference既地方+面向某一個方向先會斷

我係鐘意佢戴得幾舒服for做運動
同埋noise cancelling做得唔錯
補充番
我買之前就係掙扎緊佢定係bose sportfree
揀左sony純粹係因為戴得岩耳型
建議樓主都係親自試下先
我個人覺得配戴都幾重要
始終true wireless既意義就係方便舒服

不過佢外型黎講就認真麻麻
700 元
傾電話黎講有d廢 枝mic收得一邊係街基本上講唔到電話 其他大體都唔錯
Earin M2
音質幾好 搭地鐵行街都冇斷過線
睇片打機都零delay
細細粒 好靚好方便
講電話就唔係好掂 不過twl係得AirPod先真係講到
用緊soul 400幾蚊貨色 St-XS
隔音唔錯 跑步都唔易跌 但唔算舒服
音質 我覺得對得住個價錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞