[有圖]有冇巴打用緊真無線藍牙耳機??

647 回覆
51 Like 24 Dislike
ath同momentum係咪未出?
Momentum 個spec 都唔知係點 怕佢仲係用藍芽4.2 E8 好似斷線好勁
我都係覺得藍芽5.0穩陣d
Thanks, 有沒ching 用過?掂唔掂?
AIRPODS 隔音係唔係同EARPODS一樣
如果係真係好恐怖
我有日隻BRAGI THE HEADPHONE唔記得差電(垃圾一唔差就左耳走曬電)
拎對EARPODS出來聽, 仆你個街, 衰撚過十年前雜牌入耳式果D耳筒
我好似訂左佢另一隻 仲未收到
拖左2個月咁濟
隔離post讚緊airpods音質靚啵
高中低音都有
隔音做得差根本幾靚都聽唔到
同一個環境去比較,試過搭飛機 用the headphone 係無問題,機艙入面d 氣流聲噪音果d隔走曬,一無電轉earpods 即刻感受到個大差別
我果隻jabra 65t active接收個距離仲差過我個淘寶貨,四五米到已經開始沙
lm
我65t 左耳 成日都窒
正常 左耳係接收右耳
有無唔係beats的又一W1 chip?
屌,隻65T買左兩日,頭先帶住右耳黎沖涼,
跟住怪怪地,開到最大聲都變到好細聲
聽日拎去代理搞搞佢先
巴打去邊換?
帶著黎沖涼
https://zh-hk.sennheiser.com/momentum-truewireless
中文網都有埋 一路都係講緊5.0
我覺得ath 太大舊, 同埋叉電仲用緊micro usb, 咁麻煩
我見佢好似11月9日本賣,唔知香港等幾耐,諗緊落唔落預約日森
聲海隻野睇落好似e8加強版咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞