[有圖]有冇巴打用緊真無線藍牙耳機??

647 回覆
51 Like 24 Dislike
得airpod係咁細
水貨e8邊度買比較穩陣?
65T夠用定active好,我會間中跑下步
頭盔左先 小米野 勿屌
https://m.mi.com/commodity/detail/9016
小米出真無線耳機 藍牙5.0 $199人仔
巴打們點評價呢款野
Indiegogo campaign果時back左

不過不失啦
早排出左隻RHA TrueConnect睇落都好似ok
帶earpods會耳仔痛所以揀唔落airpods
不過呢隻好新未有報告

https://www.facebook.com/254394634679461/posts/1957331991052375/
sony bragi
好似幾正
貴過airpods,等有報告有得試先
我都等試呢隻
星際Idxxx Dixxxxx話下星期到貨,不過未知有冇demo
我試過坐巴士隔離用airpods ,漏聲搞到唔好意思屌佢
我自己用緊Samsung Iconx 2018
覺得呢隻藍芽耳機俾人低估左,啲聲幾好
有冇人用過sudio?
同問 見呢個brand好多kol幫佢賣廣告 睇YouTube啲review好似唔差咁 價錢算平 想知抵唔抵屌
有冇巴打用過邊隻掛頸藍牙耳機好用?
主要用黎傾電話
有冇巴打用緊beans pro??本地品牌設計 個盒有得無線充電個隻
下 ip67都唔係for你游水啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞