[有圖]有冇巴打用緊真無線藍牙耳機??

647 回覆
51 Like 24 Dislike
B&O E8 櫻花色
Bose 帶得耐唔太舒服

我會揀e8 (多色揀)
PS 無拎黎跑步
有無巴打用過bluephonic
評價如何
買7啦 死樓主
哈哈
Purdio nexter tx11
跑步唔洗防水都得啦 我岩岩出呢d真無線耳機果陣已經係淘寶買左隻黎跑步 無防水功能 一樣無壞到
有 AirPods 同 Sony mx1000,AirPods 唔隔音,Sony 就斷線斷到仆街

聽講65t喺上面嗰堆算幾好,同埋$1500幾抵

但想等埋 AirPods 2或者bose出ANC true wireless
我用緊bose會有聲話唔同步
有冇人都有
不過我淨係聽歌好少睇片
所以問題不大
ipx4可以防潑水,如果唔好彩兜頭淋就避過一劫
ipx5可以水洗,跌咗落屎坑都仲可以救得返
65t 點屌法?
500蚊筆直係咪得soul st-xs揀
299 euro
thanks
淘寶野
iconx 又平過晒bose,b&o, sony, 又好用,極少斷線,音質無線黎講我好滿足,跑步戴都無問題,最正係觸控轉歌/較音量,其他用實體制要禁落去會整痛隻耳仔
建議各位如果想低價位買
不如真係預多少少budget
我之前買咗soul st-xs
出到旺區/多人少少嘅地方
隻右耳or左耳就會疾下疾下
更唔好講啲咩音質
AirPods
音質點? 呢個想買
Jaybird送我都唔用 音質極試 褲袋已經斷線 垃圾一件
大學promo買咗Jaybird run 聽咗一個禮拜
平時聽歌有時會有些時delay同埋會有時無啦啦有一隻耳大聲過另一邊
仲有就係其實佢音色麻麻
聽啲恆啲嘅歌(post hardcore/metal etc)嘅話啲鼓聲會好曚
尤其是啲鈸 曚到仆街 好似有層膜kum住咗咁
同埋冇乜depth 好扁
較完EQ都唔好得去邊
講電話用單耳啦
我用plattronics,地鐵對家都聽到我講野
我工作環境都幾嘈,係怕單耳變咗我聽唔清對方講野
好過普通野少少
咁到底邊隻音質最好、連線又夠穩定架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞