[有圖]有冇巴打用緊真無線藍牙耳機??

647 回覆
51 Like 24 Dislike
想問下用佢個內置記憶體入歌
播歌係咪唔會有斷線?
個memory 喺隻耳機道。係唔會斷線。
試試佢,效果真係好好
咁Airpods點睇
咁抵屌?
會唔會好大舊 好墜
有無邊隻耳膠係會令佢隔音好d 同時唔洗拆都擺到落盒,普通出街用,唔係跑步
人聲同低音都好過dash pro
空間感同高音表現好過earpods少少
用iphone連接性冇得輸
係我對耳冇骨托唔起唔啱戴同隔音差會漏音
應該叫其中一隻最輕身嘅
唔做運動 可以唔加翼都穩陣
見樓上有巴打話拎e8跑步

冇防水都ok?
我用淘寶買d渣野無防水 跑步無問題
有無人用過sol republic amps air

利申 聽歌為主 唔會點聽電話
jaybird run 真係狗也不屌, 用左陣已轉airpod
m2個firmware 同APP好撚廢
IOS APPSTORE半年無UPDATE過
我去FB同send email屌9佢地佢叫我用andriod個beta黎update
update完次次拎出黎都會2邊connect晒,要手動斷一邊先會2邊都有聲
睇黎m2 又會好似m1咁遺棄左SUPPORT
e8 係咪Amazon 買最抵
定係落街鋪買水貨
X2T not bad
一定係揀bose
牌子老 而且出名穩定 唔會太走樣
想問下點解我dash pro用comply truly wireless耳棉3個月左右就會爛要換,但我條女用Jabra 用同一款耳棉就用到成半年9個月先換一對?

同埋近排上comply官網發現佢smart core嗰款耳棉cut 左唔再話fit for dash pro,但係我睇返unwire/其他post都講comply係講過嗰款耳棉fit for dash pro
請問有沒邊隻游水果時用?
bose 大嚿兼冇降噪,睇你接唔接受,其他都ok

利申:用家
等緊Sennheiser momentum true wireless
好似好參差 最多人讚就係65t
真係要親身試試
65T音質其實麻麻,但係connection黎講
airpod連iphone係第一,65T連android係第二
LM
有冇打機用 可通話既介紹下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞