[有圖]有冇巴打用緊真無線藍牙耳機??

647 回覆
51 Like 24 Dislike
上網SEARCH 到好多牌子,
但D評難真係好極端,有D網站評價者仲成個打手咁,得個讚字
所以想睇下有冇巴絲打用緊真係可以比到個中肯既評價

先唔考慮價錢
我就主要用黎跑步聽歌用既,
想穩定接收,同音質比較好既一款

以下幾個型號跪求巴絲打比個意見
如果係有線個D 藍牙如果係好既都麻煩巴絲推介下

1.Bose SoundSport Free
官方售價:$2098

2.B&O Beoplay E8
官方售價:€ 299 (HKD:$2718)

3.Jaybird Run
官方售價:$1699

4.Jabra Elite Active 65t
官方售價:$1499

5.Jabra Elite Sport
官方售價:$2,099

6.Sony WF1000X
官方售價:$1790
除左sony之外其餘都唔錯
B&O price com做緊千頭,有冇勇士試下係唔係假貨
用緊jabra elite sport
好用,可以用app tune EQ
跑步好穩

Bose同sony都係一大舊野突出嚟, 睇你鐘唔鐘意
Sony一出果時我去試係瘋狂斷線, 我唔知之後有無改善到, 你可以去sony store試下

有得試就去試下先
未必款款岩耳形
用緊Jabra Elite Sport
不過要自己換個對棉

跟機個d覺得麻麻地唔太舒服
有邊隻通話都做得好?
你係指水貨?
之前用過jabra藍芽耳筒跑步
防水好唔掂、一年保養換咗4次
永不再用
而家用緊jaybird X2、暫時玩咗兩年都運作良好
未用過佢哋啲全無線款
Sony嗰隻新出狗衝買咗
係我人生污點之一
跑步唔係假無線好咩
可以聽完掛頸
Jabra 實無死
利申: 用緊Jabra Elite Sport
用緊jabra elite sport
好用,可以用app tune EQ
跑步好穩

Bose同sony都係一大舊野突出嚟, 睇你鐘唔鐘意
Sony一出果時我去試係瘋狂斷線, 我唔知之後有無改善到, 你可以去sony store試下

有得試就去試下先
未必款款岩耳形

我暫時淨係試左jaybird run 咋
同埋試jaybird run個度又冇Bose 睇黎要行多好幾間
同埋試咁多款唔買我覺得會比人打死
睇個款咁多人屌SONY 可以飛得
巴打有冇邊款推介,我都可以試下
巴打你係哩個POST第3個推介,
我會去試下
似乎jaybird哩個牌子比較多人讚
我會去試下嫁啦
用緊E8
之前身邊啲人勁力推介5
但落舖自己一試,音質1>5好多
最後買左1
So far半年開心使用中
好貴

用緊plantronics 幾舊水
用緊3,左面有時會斷
利申:想換
AirPod 柒d但用落幾好
用緊elite65t
搭巴士通話對方嘈到聽唔到
連登仔:用iphone一定係用airpod
65T
我會選擇拎番電話講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞