[ONCE]TWICE討論區(10) 寶礦力30週年代言人

1001 回覆
63 Like 18 Dislike
sana飯here
大家有冇咩高清手機wallpaper

btw我係新飯 暫時睇曬優私生
跟著係咪要睇sixteen
同埋邊香港邊度可以買到twice周邊d野
感激不盡

當水飲

Lm

香港地區有冇份代言

當水飲

Lm

香港地區有冇份代言

應該淨係南韓
係fb見到 呢個咩節目黎
新post留名
sana飯here

感激不盡

係 要睇sixteen
仲有twice tv1-4 補埋d大節目綜藝

感激巴/絲打
sana飯here

感激不盡

係 要睇sixteen
仲有twice tv1-4 補埋d大節目綜藝

感激巴/絲打

認識的哥哥 SNL必睇

RM放最後先睇都得

會唔會太可愛個樣
寶礦力有冇高清圖?想做wallpaper

利申 用緊sana
Up完無咁清
本身ptt搵 高清黎
點解interpark仲未有twiceland既消息
Up完無咁清
本身ptt搵 高清黎

有無link
有冇once可以一齊去
第一次人生路不熟
唔想橫屍首爾
我係新嘅once 想知道大家係邊到睇twice最新嘅資料 飯拍等 之前係twitter睇過但係好似唔係成日更新咁 又例如大家係邊到得到第一手ISAC嘅消息 大家啲圖都好靚 sana isac個張 又想問下係邊到搵架 對唔住新飯好多問題
我係新嘅once 想知道大家係邊到睇twice最新嘅資料 飯拍等 之前係twitter睇過但係好似唔係成日更新咁 又例如大家係邊到得到第一手ISAC嘅消息 大家啲圖都好靚 sana isac個張 又想問下係邊到搵架 對唔住新飯好多問題

第一頁好似有飯站list
最新資料其實都係傳嚟傳去
無話邊到快d知

第一頁好似有飯站list
最新資料其實都係傳嚟傳去
無話邊到快d知

即係大家知道isac mina跳成點都係睇twitter傳?
唉無人推post啦自從開晒群
寶礦力有冇高清圖?想做wallpaper

利申 用緊sana

已換

我想問有咩群 新飯都想入

+1
好掛住佢地

+1

個群都唔講twice
係到傾twice 推下post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞