[ONCE]TWICE討論區(10) 寶礦力30週年代言人

1001 回覆
63 Like 18 Dislike
佢哋係channel plus係咁回覆
三歲話車牌好難考
話spoiler 俾人鬧,以後唔spoiler
依家拍緊CF

佢好似之前衰過

咩係spoiler?

爆料 公司未透露回歸 佢就爆左出黎先
三歲話車牌好難考
依家拍緊CF

透到比人鬧
呢幾日係透得有d失控既佢

呢幾日好似爆晒嚟緊呢三四個月嘅行程
三歲話車牌好難考
依家拍緊CF

透到比人鬧

咁真係抵鬧啦
睇黎要學返d 韓文先得 睇唔明好慘

透到比人鬧

咁真係抵鬧啦

唔係話佢琴日劇透哂成隻album咩
三歲話車牌好難考
依家拍緊CF

透到比人鬧

咁真係抵鬧啦

等我地有心理準備

咁真係抵鬧啦

等我地有心理準備

三歲痴左線
要控制下至得

咁真係抵鬧啦

等我地有心理準備

三歲痴左線
要控制下至得

家姐一興奮
就咩都爆晒出嚟
真係要話一話先掂
Vlive+ channel有contents leak有法律責任
Vlive+ channel有contents leak有法律責任

咁的話樓上D圖

我錯了

咁的話樓上D圖

我錯了

有乜野留返同個官講
btw channel +已買
全部韓文黎睇唔明
有冇人有dl twice代言隻game黎玩

dl咗唔識玩

啲post要有channel plus membership先睇到

但係啲post同普通vlive有咩唔同?
係IG啲frd定點?

我見到有人話好似 可以同佢地傾計
28蚊個月真係唔貴 放工即刻衝

28蚊 算係咁啦

有無人知可以點買

如果留言中文既,咪得子瑜可以覆到
有冇人有dl twice代言隻game黎玩

好似係香港嘅仙境迷城 一樣

我見到有人話好似 可以同佢地傾計
28蚊個月真係唔貴 放工即刻衝

28蚊 算係咁啦

有無人知可以點買

如果留言中文既,咪得子瑜可以覆到

有得用港幣買點嫁wor
話說最新個集lost time sana撒嬌真係頂唔緊

流咩撒嬌,就咁望住佢都頂唔緊啦

不如大家分享發過咩Twice既夢同埋內容
我先,
應該係咩唔知Dfan meet之後既,係停車場到見到佢地。本來想問子瑜可唔可以合照既,但因為太多人。子瑜拉左我去佢地部7人車入面影相,之後鬧鐘嘈醒左

定延係我表姐 食飯

發夢喺街見到俞姐妹,俾俞定延摸頭

我有晚發緊惡夢,都幾辛苦。
後尾喺夢入面諗下佢地跳TT 俾我睇,即刻冇事瞓天光

流咩撒嬌,就咁望住佢都頂唔緊啦

望住佢冇問題
俾佢望住先頂唔緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞